Dag 3, inlagd.

Postad i: Deep shit, Vardag.

Godmorgon!
Vi eller iaf jag blir väckt klockan 7 på morgonen för att äta frukost och ta tabletter.
Idag kommer det komma en läkare hit som ska undersöka mig vilket BUP, vc, akuten och lasarettet redan gjort 77 gånger men man får väl stå ut.

Kan berätta lite om igår. Hade mobilen ganska säkrad osv så genom med att dom höll koll och man inte kan ladda överallt så var det drygt att ens ha mobilen kring mig.
Mamma kom förbi en stund och vi fikade med Paula osv. När mamma drog så satt jag, Paula och lina och snackade om massa saker.

Vi fick klubbor av lina, jag bjöd på chips och sen fick vi ta kvälls tabletter oj sedan satt vi och tjöta i en halvtimme efter det, sedan vare bara o sova när sakerna säger åt en.
Mina funkade dock inte bra igår. Somnade o vaknade 150 gånger + somnade för sent och blev väckt alldeles för tidigt..

Sitter just nu med lina i korridoren och ska ta min näringsdryck och försöka få bort "baksmällan" man ska ha varje dag efter tabletterna. Det jobbiga är att jag har svårt att svälja tabletter och liksom dricka osv ifall någon ska stå och riktigt glo på en! Självklart måste dom det. Dom ska se så man sväljer istället för att spotta ut eller lägga under tungan. Ja... Det är inte lätt att heta lilja i efternamn alla dagar.

Max levererar och lagar maten hit så han skulle se om han fick lämna maten idag och då hälsa på mig en snabbis. Mamma kommer senare men hon visste inte tid och Julia funderade på efter skolan men vi får se helt enkelt.

Nä dricka upp näringsdrycken och sedan borsta tänder osv? Ja.

Btw jag duschade igår och duschen SKRIKER!
En läkare gick fram till dörren och sa "Nathalie mår du bra?"
Jag förklarade för henne att det var duschen som skrek och att jag heter Michaela.
Haha ja... Tur man har humor ^^

Paula va så fin på alla selfies hon tagit på min telefon så därför bjuder jag på en utan att jag frågat bara för att jag är badass :$Gillar

Kommentarer