Covid-test gjort.

Nu var testerna inlämnade och imorgon får vi svar på om vi är sjuka eller inte. Haha låter så konstigt, man borde känna de men Corona är inte va de borde vara kanske. Dottern har haft lite utslag, ingen vet ifall hon har allergi, vanliga nässelutslag eller tecken på Corona. Ingen vet.
Utöver de är allting som vanligt men de klart man vet som sagt inte. Har vi klarat oss? Har vi inga symptom? Kommer symptom senare? Denna sjukdom är jag så trött på, trött på hela förbannade pandemin.

Risken att vi smittats, jag som är otroligt försiktig (klart jag kan smittas ändå) men risken är otroligt hög nu eftersom jag var med en vän som fick symptom dagen efter vi sågs men den hon bor med är positiv. I don’t give a fuck just nu men hon bröt mot lagen. Inte min vän men den andra. Hon höll inte sin karantän när hon väntade på svar OCH hon sa ingenting, inte ens till den hon bodde med.

Jag är besviken och arg. Visst jag är riskgrupp, den biten suger men samtidigt har jag små barn. Barn brukar klara viruset as bra MEN med tanke på att leah låg inlagd i december förra året med flera dropp och var SKIT DÅLIG. Ingen vet om de var influensa eller annat. Klart att jag blir otroligt orolig om hon skulle bli smittad. Sen sonen är 1,5 ungefär.. Ingen vet hur han tar infektioner. Blir så spyfärdig.

Gillar

Kommentarer