Cellförändringar

Gud jag är i en så dålig svacka just nu. Igår fann dom cellförändringar på mina lungor vilket kommer utredas utöver all annan skit man ska syssla med. När jag åkte in tänkte jag att ”ja få lite syrgas” som jag fått tidigare men nej. De fann förändringar i lungorna på röntgen och jag fick åka hem i väntan på remiss från lungkliniken.

Jag vet helt ärligt inte hur mycket en människa ska orka. Jag fick höra att jag ska ta de lugnt, jag ska inte överanstränga mig osv för syresättningen minskar vid aktivitet och jag får yrsel. Att gå här o lalla runt och bara VÄNTA på att få höra vad de är, är inte min grej då jag redan är stressad.
”Kom in minsta lilla om andningen krånglar.”
Jo men gärna. Missförstå mig inte, jag är tacksam över vården, dom gör ett kanon jobb men vill jag de här? Nej. Jag är så stressad att hjärtat skulle kunna hoppa ut och springa från kroppen. Huvudet vill ba lägga utav.

Jag har gått igenom den här skiten förut, det är inte så att jag är lika orolig som jag var sist MEN det är en till stress. Är de efter Corona? Är de min lungsjukdom? Är det cancer? Är de nå annat? Vem fan vet. Så jävla stress.

Jag har ingen bättre bild just nu.

Gillar

Kommentarer