Bortom tv och idiot sms.

Postad i: Patetiskt!, Vardag.

Om det inte är fulla, trögfattade människor som ringer så är det tvn som startar sig. Den startade sig 2 jäkla gånger när mamma låg och sov och ja, pinsamt nog... Jag väckte henne så hon fick följa med o kolla. Samhället idag är så vrickat så vem fan vet ifall någon tar sig in bara för att se på lite tv?

Iaf så blev jag så förbannad för de lät som att tvn höjdes och sänktes när jag försökte sova så sa till mamma att nu jävlar blir jag förbannad så vi gick ut, jag och min högra hand Mamsi, räddaren i nöden liksom. Och jag drog ur kabeln till idiot skiten. Vad gör platt-tvn ca 20 minuter efter? Jo den startar... Den åker på blocket eller köp o sälj imorgon/idag. Enda grejen jag har att tillägga - NI FÅR BETALT. Han är fucking läskig på riktigt..

Inte kunnat sova på hela natten för att en tv lever sitt eget liv på batterier eller någonting och sen idioter som ringer för att tala om att dom är fulla, inte kan prata osv. Fick fina sms efteråt som t.ex detta (se bild)
Ja men vännen, du kan svenska, de ser jag ju. Pys med dig.

På riktigt... Ser ni vad klockan är? Jag seriöst sover men absolut. Jag är den sämsta människan på jorden för jag inte svarar folk som väljer att supa bort sitt liv. Nä, jävlar va hemsk du är mikkiz, har du testat terapi?

Gillar

Kommentarer