Blod måne + jobberbjudande

Postad i: Vardag.

Jag har inte sovit inatt utan roat mig med mamma, nudlar och några telefonsamtal. Imorses skulle Ice age ha börjat men sen ändrade sig tvn och tog in extra nyheter så det förlorade jag och alla vakna BARN på. Ja, jag gillar barn filmer..

Fick ett jobberbjudande imorses med ganska så hyfsad lön, jobbar varje dag men det lär det vara värt då arbetet inte är så ansträngande och inga jätte jobbiga arbetstider per dag heller så tycker att det låter jäkligt bra. Det enda "negativa" är att jag fortfarande är rädd för min ångest och min torgskräck och detta ligger på stan i en galleria som är ganska så stor.. Ska dock försöka att inte låta detta påverka mig då det inte är kul och heller inte alls någonting bra att fokusera på. Jag måste komma tillbaka till mig själv och jag måste göra det med glädje. Jag kan inte låta saker trycka ner mig, min ångest och torgskräcken kom efter en väldigt jobbig period i mitt liv och den kom när jag började må bra så detta är helt enkelt vad jag måste göra för att finna mig själv även om jag kommer må dåligt psykiskt första tiden men sen blir allt bra igen.

Nu ska jag få lite mer batteri, hälla upp vatten i badkaret och krypa i och lyssna på lite musik. Efter badet ska jag starta vattenkokaren, fixa te, äta något, ringa sjukhuset och sedan ska jag vänta ett tag innan jag väcker mamma så vi kan gå till banken och sen ska jag tvinga mig in på en affär o köpa te + lite mjölk. Det behövs då min hals är helt skrot ☺️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer