Blev ingen utelek igår

Postad i: Vardag.

Igår pratade jag om att jag försökte få med mina finisar ut och leka men eftersom de regna blev de inte så och kommunen gick ut med varningar om att vi skulle hålla oss inne och de vill ja lova... de behövde vi! Träd har fallit, grannens grill flög iväg, andra grannens cyklar flög iväg, på vissa områden är bilarna täckt med vatten upp till fönstren. Som tur var klara vi oss relativt men vädret finns kvar i luften, de känner man!
Idag ska jag hämta barnen 14.00 då jag bara varit hos läkare och STUDERAT så ingen kan säga att jag bara går hemma för idag har jag pluggat vilket är giltigt. Jag pluggar de dagar jag inte jobbar! MEN I DECEMBER ÄR JAG FÖRDIG UTBILDAD! Wiho!

Annars idag tänkte jag att vi ska stanna förbi mammas lekpark en stund och leka med barnen och mamma en liten stund innan vi far hem. Jag tror att barnen skulle tycka om det innan vi far hem, kommer på någon middag och sen lagar den. Idag försov vi oss så jag hann inte plocka fram något ur frysen så ska faktiskt kolla på Konsum om de finns något där!

Lånade bilder ifrån vk, tidningen.
Han paddlar alltså kajak inne i stan för er som inte förstår bilden. Ännu mer vatten är de på andra delar men jag hitta inte så bra foton, bara klipp och de orkar jag inte fota utav Haha!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,

Var nog stormigt i hela landet igår/inatt! I min hemstad har det också blivit översvämningar och här har det blåst något brutalt! 😬 Vad pluggar du till?🥰

nouw.com/paamcakees
MikkizLilja
MikkizLilja,

Aa det verkar så! Jag pluggar till personal inom funktionsvariation🌸😊

nouw.com/mikkizlilja
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Åh vad sjukt att det blev sånt väder🤯 vad pluggar du till? Skönt att du snart är färdig, heja dig! 😍

nouw.com/mcsoderholtz
MikkizLilja
MikkizLilja,

Verkligen läskigt😱 personal inom funktionsvariation. 🌸 Tack! ❤️

nouw.com/mikkizlilja
seagullcrying
seagullcrying,

Men coolt med kajaken där ändå. Vädret var helt insane igår, riktigt obehagligt faktiskt

nouw.com/seagullcrying
MikkizLilja
MikkizLilja,

Ja men Ellerhur! Här var vädret även kaos igår kväll men bara blåsigt!

nouw.com/mikkizlilja
LadyInaa
LadyInaa,

Vi fick många samtal i Måndags på förskolan i Vännäsby där jag jobba om föräldrar som skulle bli sena hem för att hämta barnen pga trafik och vägproblematik. Helt galet!
Vi kunde heller inte ha de minsta barnen ute och de äldre fick gå in tidigare då några barn upplevde att det var svårt att andas ute pga den häftiga blåsten. Ett barn tyckte det var obehagligt med vind och blåst i ansiktet - vilket jag fullt kan förstå!

nouw.com/ladyinaa
MikkizLilja
MikkizLilja,

Ja de var galet! Blev lite sen till dagis också vilket inte fröknarna gillade men vad gör man?? Åker dessutom kollektivt ifall de är akut, helst inte alls i Corona tider. Kan som inte säga till busschauffören att skita i alla för dagis vill att jag kommer NU.


Jo men precis, de var obehagligt. Grannens grill blåste ju iväg och igårkväll blåste någons duschmössa förbi 😂😂

nouw.com/mikkizlilja