Berätta om dig själv, ask svar

Postad i: Vardag.

Vem är jag? Vart kommer jag ifrån? Vad vill jag bli?
Jag är skit dålig på det här med att göra nya presentationer utav mig själv lite då o då när nya läsare tittar in. Men när det ökat några hundra eller några tusen så kanske det faktiskt är dags att åtminstone säga hej till er.

Jag heter Michaela "Mikkiz" Andersson. Lilja är ingenting som står på papper men tanken är att jag ska skriva in Lilja eftersom pappa, faster, farmor, farbror osv bär namnet. Har funderat på det sen jag var typ 10 år kanske men jag är helt enkelt världens lataste människa. ^^
Iallafall så föddes jag för 18 år sedan ( 15/5-97 ) på Sjukhuset i Skövde men var boende ute på vischan utanför Falköping med min mamma (Annika), pappa (Pierre-Ola), största storebror (Robban född 91..) min andra storebror (Pontus född 94). Jag hade inget namn på några månader och kallades för "Fia" vilket jag gör än idag, speciellt utav pappa. Han säger aldrig Mikkiz eller Michaela så skulle han säga något utav dom så tror jag att jag skulle fundera på om jag gjort någonting fel, haha!
Mamma och pappa separerade när jag var ca 1,5 år och hon träffade en ny gubbe som jag skrivit om tidigare i mina inlägg angående min trasiga uppväxt så därför tänker jag inte skriva hans namn. Vi flyttade till Degerfors (nära Örebro kan man säga.) Jag träffade världens skönaste människor och hamnade i en ganska härlig klass med både väldigt störande killar och väldigt roliga brudar, som det brukar vara. Killarna var ju oftast snälla mot mig men mycket spex liksom. ^^
Mamma och den här gubben fick 4 barn, bröder dessutom. Hampus född 2000, Rasmus född 2002, Kim född 2004, Jacob född 2005. (Alltså inte så mycket vila i mammas rygg känner jag själv nu när jag är gravid, haha!)

Vi kämpade oss iallafall igenom till 2010 utav den här trasiga biten ur mitt/allas liv och mamma fann en ny kille efter dom här 10 åren. Där fick jag många "låtsas syskon" på köpet 5 bröder och 1 syster tror jag om jag räknat helt rätt, nämner dock inte deras namn för det vet jag inte om det är okej för dom. Iallafall så har jag inte träffat så fina människor innan faktiskt, helt underbara! Vi flyttade till Umeå iallafall i slutet utav 2010 och här bor jag, mamma och min lillebror Kim i en 5a med 2 störande kattungar och en hund.

Jag blev gravid i början utav sommaren vilket INTE var planerat och som jag heller inte visste om direkt.
Det fanns liksom inte i min planering men det har blivit så nu och det är också därför jag har massa barnsnack, cravings, barnkläder osv på min blogg just nu. Vet inte vad för kön på den lilla än men jag själv tror att det är en pojke men alla andra säger flicka. För mig är det iallafall "lillfisen" och "Charles-Ingvar" som jag kallar den när jag pratar om den eller när jag skäller på den lite för att den antingen inte sparkar alls vissa dagar eller för att den sparkar för mycket vissa nätter.. ^^

Vad jag vill bli "när jag blir äldre" eller vad säger man? Vad jag vill jobba med eller hur framtiden skulle se ut?
Hade gärna velat ha ett nice hus med ett stort garage där jag kan skruva med bilar precis när jag vill. Jobb hade ju faktiskt suttit så himla fint om jag fick jobba i verkstad eller som advokat men behöver plugga mina år på gymnasiet. Går ju sitta året men har fortfarande lite problem med graviditet, mögel i skolan osv så har fått en paus i mina studier som jag får fixa sen. :)

Tror faktiskt inte det finns så mycket mer att säga om mig, har inga speciella intressen utöver bilar, vänner, blogg, spel osv.
Som sagt så hatar jag presentationer just för att jag inte vet riktigt vad som är värt att veta och inte. ^^
Men min ask finns ju faktiskt för tillfällen som dessa - www.ask.fm/mikkizlilja
Instagram - mikkizliljaa
Snapchat - mikkizlilja
Periscope - mikkizlilja

Och ja.. Till 95% utav min vakna tid så är jag aldrig seriös. Jag gillar att flumma runt, vara oseriös och skämta mycket. Är dock seriös, sur, less osv ifall jag har en bra anledning till det.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer