Baduum

Postad i: Vardag.

Mitt i natten varje dag verkar det som?
Sovit hela dagen men är fortfarande lika trött så har faktiskt tänkt att lägga mig efter detta inlägg.
Har precis skrivit till min läkare på mailen så hoppas få svar imorgon om att titta halsen. Det har börjat göra ont i nacken o lite sånt där och det är tecken på hjärnhinneinflammation och det vette tusan va de är men det låter inte speciellt trevligt faktiskt om jag nu ska vara helt ärlig.
Har så jäkla ont i halsen o nacken, kall svettas hela tiden och det känns som det sitter värsta klumpen (är svullen) precis ovanpå sköldkörteln. Detta året har jag lärt mig extremt mycket faktiskt om vart kroppsdelar sitter men inte verkar jag ha lärt mig på något annat sätt än smärta..

Tagit alvedon och just nu känns halsen helt täppt och slemmig så hoppas verkligen att de släpper eller att läkaren hör av sig imorgon.. Tog sista alvedonen nu som vi har hemma. Dom andra ligger på recept på Apoteket men orkar inte gå dit ifall halsen o nacken ska vara så dålig. Känns typ som att den gnisslar enda ner i bröstkorgen. 😩 Blä!

Nä, nu ska jag lägga mig igen och försöka sova. Hoppas på bättre tider imorgon/senare eller vad man säger. Kan ju inte direkt ta mina järntabletter nu heller eftersom halsen är svullen och den inte får fastna.. Kanon.. Men livet är väl sådär mysigt ibland antar jag.
Bebis rör sig iallafall så den verkar inte störas. Dock tror jag att den precis somnat vilket vore jätte skönt isåfall! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer