Bacon, grabbs, 13

Postad i: Vardag.

Ligger i soffan trött efter dagens göringar. Haha okej jag har typ inte gjort någonting. Vaknade vid 12-1 inatt och skrev med några saknade kompisar tills jag bestämde mig för att äta frukost, bada och göra massa tokigheter som t.ex hänga tvätt mitt i natten, haha.. :')

For till tandläkarn, dom la en salva i käften för att dom skulle lägga sprutor eftersom jag hade en tand som hade spruckit i en tidigare lagning för att tandställningen spänt för hårt.. Jag började laga utan bedövning men mitt i allt fick jag ångest. Fick avbryta, kasta i "fejk lagning" gilla läget, hålla käft o gå hem. Slapp alltså spruta men de enda salvan bedövade var min läpp piercing i underläppen. Jag skulle laga en kind tand i över käken så skiten funkar ju åt fel saker men de va skönt. :)

Nu har mamma precis gjort massa bacon åt mig så idag är jag sådär super glad även fast jag både är trött, irriterad på allt osv. ^^

Har typ världens ångest tankar.. Ni vet när ni vill ha någonting så sjukt mycket men ni vet att man aldrig kommer få de?
Precis så känns de just nu. Känns ganska så pissigt.. Och nej jag snackar inte om saker som man bara kan gå o köpa. Jag snackar alltså om en grabb. Helt perfekt men allt är fel. Får suga på karamellen, släppa det och älska mina bacon istället. 

Haha sad but true 😂 :')

Bjuder på en bild bara för att jag har fått någon "jag är 13 år" upplevelse idag. Tror inte allt hänger med idag, haha.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer