Att ta självmord

Postad i: Patetiskt!

Bring me the hate, javisst!

Nä men på riktigt nu så finns det säkert massor utav människor som kommer hata på mig riktigt ordentligt nu men jag tänkte ändå påpeka vad jag tycker om vissa grejer kring detta..

Jag har massa kompisar som tagit livet av sig och jag saknar dom otroligt mycket och det är verkligen jobbigt att se dom må dåligt eller kanske till och med inte kunna se någonting alls för vissa har den där hårda masken som typ ingen lyckas se igenom. Det var dock inte detta som inlägget skulle handla om.

ATT HOTA ATT TA LIVET AV SIG.
Yes du läste rätt. Vissa människor hotar med att ta livet av sig och på riktigt.. Hur kan man göra så mot någon man bråkar med osv?

Visst personen kanske mår skit dåligt och jag har väl själv suttit i sitsen då det varit jävligt jobbigt att leva men att säga till någon som ett hot att man ska ta sitt liv bara för att den andra personen ska känna sig så jäkla dum, elak och värdelös så att den serverar hela livet åt den andra på silverfat? Jag har hört detta väldigt många gånger utav nära vänner, rätt okända människor osv. Kan vara allt från ett bråk med någon man känner till att någon jag inte känner inte får träffa mig eller får en bild på mig?

Jag tycker självmord är fel i vanliga fall för livet blir vad man gör det till och vissa går igenom riktiga helveten. Vi har olika saker vi orkar med och det är hemskt att folk väljer att avsluta livet för att allt är jobbigt. Känns verkligen hemskt att man inte kan hjälpa dom tillräckligt mycket.

Men just det här med att hota är nog det dummaste. Hur kan man göra så mot någon annan och sig själv? Att hota någon att man ska ta livet av sig för att man bråkar osv gör att den andra får fruktansvärd ångest eftersom man inte vet vad den andra verkligen är kapabel till och dessutom när den slutar svara och sen skriver efter kanske 1-2 dagar o ba "nä men jag drog med kompisar" och där har man själv legat med riktigt kraftig ångest. Jag förstår inte! Så otroligt ruttet!

Rätta mig om jag har fel men detta är någonting som stör mig så fruktansvärt mycket.

Gillar

Kommentarer