Att skaffa barn.

Postad i: Vardag.

Nej detta handlar inte om hur man gör barn för det vet säkerligen alla eller iaf dom flesta som läser min blogg..

Det jag funderar över och stör mig på är att många unga föräldrar verkar använda barnet som nå slit o släng och skiter fullständigt i deras känslor?

Unga föräldrar super oftast varje helg och lämnar bort sitt barn, dom ger dom bara godis, inte ordentlig mat och trycker bort den från den andra föräldern.
Varför? Jag förstår inte hur man kan hålla på så mot sitt eget barn..

Kanske är det bara jag som reagerat på att dom som absolut inte ska ha barn, oftast är dom som fått barn. Äckligt!

Skiter i om mina vänner läser detta, tar ni åt er så gör ni ju garanterat fel helt enkelt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

jessan94
jessan94,
Ett barn behöver båda sina föräldrar så tänker jag... Skulle ALDRIG ta mina barn från Richard t.ex. Blir bara äcklad och irriterad på vissa mammor och pappor som ska ut och supa varje helg lämna bort barnet hela tiden eller bara skiter i den andra föräldern pga att man inte kommer överens... Det är ju barnet sm får lida... Sen maten är viktig grönsaker också och godis EFTER maten på LÖRDAGAR/FREDAGAR. Min åsikt iaf...
nouw.com/jessan94
MikkizLilja
MikkizLilja,
Det är så jag tycker också! Dom förstör barnets liv när dom håller på sådär! Sen att lämna bort sina barn när dom är så små för att dom vill supa hela tiden är idiotiskt. Barnen växer och tiden går skit fort när dom är små.. Varför inte spendera mesta tiden med barnet/barnen man liksom valt att behålla? Människor är riktigt dumma!
nouw.com/mikkizlilja
jessan94
jessan94,
Exakt! Har man valt att ta ansvaret så får man ta mej pip göra de! Men valet mellan alkohol och mina barn blir såklart barnen första valet! Har alltid vart de och kommer alltid vara de!
nouw.com/jessan94
MikkizLilja
MikkizLilja,
Precis! Jag väljer min brorson och min brors dotter före alkohol. Dock får jag ju inte träffa någon av dom just nu. Jag tycker inte ens att det är kul att dricka längre. Druckigt sedan 6 års ålder och tröttnade när jag var 13. Barn går alltid före både nikotin, alkohol och andra intressen!
nouw.com/mikkizlilja
jessan94
jessan94,
Verkligen! helt sant!
nouw.com/jessan94