Äckliga pollen. Tips?!

Postad i: Vardag.

Jag vet att det är massa klaggande våren-hösten på helvetes pollen men i år är det verkligen brutalt. På typ 5 år har jag känt av de men inte lidit men nu verkligen LIDER jag mig igenom dagar och nätter med nässpray, allergi tabletter, öhmgondroppar och salvor. Munnen och näsan har varit värst. Alltid täppt i näsan, kli och sveda i halsen och en hals som låter som att jag går i målbrottet. Jag har mycket mediciner emot det men de känns som att jag skulle behöva mer mediciner. Förstår ni då hur hemskt de känns?
Jag hade så tungt att andas en dag i april så jag åkte till akuten för att få mer mediciner och dom la in mig med ekg och skickade mig på lungröntgen för att dom trodde att jag var påväg o dö. Förstår ni vilken ribba min pollen ligger på?
Har fått lite olika tips om mediciner osv men har ni några bra tips så hjälp denna brud!! <3
Utöver pollen o sådär så är tanken att jag ska sova nu med lite allergi och sådär. Godnatt och sov gott.m, fina ni <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Håller med, det är helt brutalt i år! Jag har aldrig tidigare haft besvär men i år är det illa! <3
nouw.com/denevigaresenären
MikkizLilja
MikkizLilja,
aa de är sjukt! har haft tidigare typ när jag var liten men sen inget förrän i år. de bara explodera 😖😖<3
nouw.com/mikkizlilja
Josie,
Usch, låter inte kul! Har du testat ögondropparna Evotears? Jag har själv inte problem med pollen men har hört att de ska vara väldigt bra. Sen finns det ju olika luftfuktare, det kanske kan hjälpa lite, t ex den som utsöndrar microdroppar av laddade vattenmolekyler. Har hört mycket bra om dem också, kanske värt att testa. Hoppas du hittar någonting som hjälper lite bättre i alla fall!
hellojosie.se/
MikkizLilja
MikkizLilja,
åh tack! ska kolla upp! ❤️ har opathanol ögondroppar och haft i flera år + eeslortadin, livostin och sen någon blabla salva. ska absolut kika upp!! 😍❤️


nouw.com/mikkizlilja