4 månader med alleman!

Postad i: Månadsdag/Årsdag! , Vardag.

Alla har vi någon som får livet att känna sig lite lättare, lite ljusare, lite roligare även om man inte alltid ser det. Speciellt inte om man som mig lider utan panikångest och depression. Jag har svackor, väldigt stora efter saker som hänt i mitt liv. En del saker är jag väldigt öppen om, andra saker tror jag inte ens att jag skulle säga till mig själv, därför blir jag nog aldrig riktigt hel heller.

Jag har väldigt lätt att falla i depression, minsta lilla som tynger ner mig gör att jag bara ser svart, det finns ingenting jag orkar eller vill känna alls. Jag har miljoner tankar i huvudet men har ändå ingen aning om vad jag tänker på. Dock är jag väldigt öppen med de och jag vet också att jag ibland tar min fina lite för givet men jag älskar honom.

Han som lyser upp mina dagar, han som är fruktansvärt korkad, han som ger mitt liv en mening (förutom min dotter självklart.) Han som blir helt tokig för han inte fattar hur fan jag e skapt ibland, han som står och idiotförklarar mig mer än 90 % utav dagen. Han jag vaknar breve, han jag somnar breve.
Han som börjat få min dotter att bli mycket bättre, han som fått henne förstå att killar inte är farliga, han som ger henne trygghet. Jag är honom evigt tacksam för allt han gjort och allt han gör för mig dagligen.

Han tar min dotter för att jag ska få sova lite längre, han myser med henne och leker med henne när jag har för ont i kroppen för att orka mig själv. Han borstar mitt hår för han vet att jag är håröm och hatar att göra det, han masserar mig, han hjälper mig med mer än han behöver. Han pussar mig på pannan och talar om för mig hur fin jag är, hur mycket han älskar mig flera gånger om dagen även fast jag har jätte svårt att göra samma sak. Han vet att jag älskar honom (hoppas jag iallafall..) men jag har svårt att prata om känslor och många svar blir ”söt du är” eller ”mm älskar dig med” även fast jag egentligen kanske vill och kan säga så mycket mer.

I det här inlägget vill jag mest bara tala om att han är den finaste som finns. Jag är så glad att jag fick chansen att träffa honom och lära känna honom ordentligt och inte ha ytligt hat emot denna pojk som jag från början hade. Jag älskar honom, den finaste jag vet!
Även fast jag har svårt att visa det, svårt att säga det så är jag så jävla lyckligt lottad att ha dig vid min sida varje dag. Och dessutom så har vi 4 månader ihop idag❤️ vi var ju ”på g” ett bra tag innan de också även om vi var som om vi vore tillsammans.

Han är den finaste!
Han gör mig lycklig, han är min.

Gillar

Kommentarer