13 saker med min kropp, svar.

Postad i: Vardag., Mammas älskling

En del har frågat vad som förändrats med min kropp under graviditeten så därför kan jag väl avslöja lite.

1. Inga bh-ar passar. Så fort jag köper en ny så kan jag ha den EN gång. Blivit as irriterad så går alltid utan eller i sport bh. Spräckte min ena bh så den gick av emellan tuttarna.. Jäklar va sur ja va för det tog en stund att få den att sitta bekvämt..

2. Min rumpa växer mer än magen. Why?

3. Jag är alltid hungrig. Spelar ingen roll om jag åt för två sekunder sedan. Jag står ändå i frysen/kylen och planerar middag nummer 7.

4. Jag HATAR pizza, hamburgare, chips, godis och läsk. Blä!

5. Varje gång jag går så känns det som någon sparkat en mellan benen. Hej foglossning!

6. Min mage är för liten så varje gång jag ska sätta mig upp så känns det som att jag klämmer ungen i revbenen och det känns som jag ska spy för att jag inte har plats.

7. Jag kan se romantik, skräck, prata om jobbiga tider i mitt liv, deppa sönder totalt för att inget går som jag vill utan att gråta men ser jag på family guy så tänker jag gråta kanske 4-5-6 gånger oavsett vad det är.

8. Jag är mycket gladare! Det märks inte ellerhur? Haha!
Jag har seriöst inte mått så här bra psykiskt på typ 2-3 år. Thanks baby.

9. Jag kan inte vara otrevlig/helt 100 ärlig ifall någon är "elak" mot andra. Om någon skriver till mig eller gör någonting mot andra som jag tycker är fel så kan jag inte längre säga vad jag tycker för jag bryr mig om ifall jag sårar personen? Whaaaat..

10. Har faktiskt precis börjat inse att jag är helt 100 gravid. Jag har typ fram till för en vecka sedan (även fast jag diskuterat graviditeten, visat bilder osv) tänkt att "jag kan inte få barn. Jag är typ som en kille, jag saknar dom där hormonerna och jag är liksom inte ämnad för att bli mamma." Men asså jag älskar ju barn men what.

11. Mitt minne suger. Kan prata med någon och sen mitt i allting så kan jag glömma bort vad vi pratar om. typ skriver någon "hej vad gör du? :)" så måste jag läsa det 10 gånger samtidigt som jag skriver för annars har jag glömt bort vad den skrivit.

12. Tiden går sjuuuukt fort. Har inget begrepp varken om klockan, dag, månad eller år för det känns som när jag tittade för 5 minuter sedan så va det augusti, nu är det december.

13. Min sömn är typ borta. Den går i perioder men jag är antingen trött 24/7 eller pigg 24/7.

Orkar faktiskt inte skriva mer saker just nu men det är väl lite som ändrats. Inga sjuka förvandlingar direkt, haha..

Gillar

Kommentarer