03.19

Postad i: Vardag.

Klockan är över 03 på natten och jag borde egentligen sova men har en extremt aktiv bebis i magen, sinnessjuk halsbränna och lite smått med sammandragningar så det är kämpigt såklart.

Jag tittar lite på en serie på SVT som heter ”morden” så det förgyller ju den tråkiga stund jag har här i sängen medan pojkvännen snarkar.
Önskar klockan kunde gå lite fortare så han kan vakna, så tråkigt att vara vaken och ha ont ensam men klockan ringer 08.30 då vi ska in till mödravården igen för tillväxt.. mer än så hinner vi nog inte innan bebisen tittar ut självmant. Både Neo och bb är förberedda på att typ inprincip vilken dag som helst kan vi trilla in. Det står i min journal nu att jag 100% VÄGRAR förflyttas någonstans alls och dom har godkänt det pga upplevelsen vi hade och strulet i journalerna så det är bra.

Nu ska jag kika vidare lite, hoppas på att sammandragningarna släpper för jag har ingen lust att fara in nu liksom.. ska också försöka sova ifall det nu går. Det är inte säkert menmen trött är jag.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer