- yuppi

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Klockan är 06.48 och jag har varit vaken sedan ca 04.00 ihop med killen. Jag är galet trött, ont i huvudet osv så har bara lust att sova vidare någon timme eller två. Dock ska Leah till dagis runt 08 så det blir nog ingen mer sömn idag.

Jag har massa jobb, massa saker att fixa. Jag funderar på att försöka få ta mig ett bad för mig själv, lite egentid sådär bara för att jag själv tror att jag skulle behöva bland annat att få tänka lite och sen för att jag tror att jag egentligen skulle behöva komma ut och ”rymma” från min vardag lite smått. Känns lite sådär små hemskt men ja tro de behövs för det känns som att jag har väldigt svårt for att hålla mina tankar, mitt mående m.m i ett normalt läge.

Får väl se vad som händer. På söndag vet jag iallafall att jag ska träffa en tjejkompis och vi ska spendera lite ”brud tid” typ vilket kan bli ganska skönt. Sen om vi ba sitter på en rök eller om vi går omkring och gör någonting. Det vet inte jag men det kommer bli helt underbart tror jag. Får liksom en hel del ur skalen av att roa mig lite.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer