- DÖ HORA. (Svarar er)

Postad i: Patetiskt!

Detta inlägg går ut som var på en del mail jag fått, eller en del privata meddelanden jag fått. Jag vet att de stalkas, jag vet att folk läser som galningar och hur trevligt vore det inte om ni för en gångs skull faktiskt får svar på era saker? Nej, namn hängs inte ut. Jag arbetar inte riktigt så!
• = fråga eller liknande ifrån okänd.
- = mitt svar.
• Du tror att alla vill ha dej och du är helt besatt av att känna folk vill dä minst 95 prosent av din dag går till dä.
- Det är ju faktiskt ganska sött! Tycker inte ni? Här kämpar jag mot sjukdomar, livet som ensamstående, plugg, jobb och för att få min kärlek och dessutom varje dag med min dotter och du tror att jag kan lägga 95% utav mitt liv på någonting jag själv verkligen vill lägga tid på? Det är ju verkligen sött. Dessutom har mitt hjärta sedan många år tillbaka suttit hos en kille, jag har bara inte löst de.. Tror du ens jag skulle våga riskera de för att få okända människors bekräftelse? Sött!
• Dö hora.
- Absolut det ska jag göra, precis som du. Dödsångest? Tänkte väl de!
• Hört att du är gravid igen? Ska du verkligen behålla? Du är inte ens 25
- Nej, jag är inte gravid.. Vet inte ens vart ni kan ha fått denna idé ifrån.. OCH OAVSETT om jag är gravid eller inte så bestämmer jag väl själv om jag vill behålla mitt barn eller ej? Finns många under 25 som har fler än ett barn. Välkommen till världen.
• Ska man anteckna de eller? Hahaha
- Använd penna och papper, det håller längre ifall datorn kraschar. Du kan tacka mig sen!
• du har inte ändrats något utseendemässigt sen 15 års ålder
- Okej.. hmm.. jag vet inte om detta var tanken till en förolämpning eller inte? Jag har faktiskt alltid gillat mitt utseende, i’m fab såå Thank You sweetheart!
• Borde inte du ta och flytta hemifrån? Haha!!
- Denna kommentaren ÄLSKAR JAG! Vet ni varför? Det kommer alltså ifrån en 25 årig kille med 2 barn, olika mammor varav han inte har förhållande med någon utav dom och dessutom bor han hemma hos sin mamma och pappa i deras 3a.
Han kan heller inte ha sina barn hemma för att han inte har plats och enligt honom har han heller ingen tid att ha barn och de enda han gör är att spela och gå på soc (inget fel att gå på soc men menar bara att han har egentligen all tid i världen.) kolla nästa gång så du skriver lite mer diskret, anonymt typ. Vänner är vad vänner är, Ellerhur?
~ Jag tänkte att vi stannar här för idag för jag har lite annat att göra men visst är det fantastiskt att ni får svar! Ni får jätte gärna lämna synpunkter på min snapchat - Mikkizlilja, min instagram - mikkizliljaa, min mail som står högre upp och kanske till och med på Facebook - Mikkiz Andersson lilja.
Hoppas ni gillade inlägget! Det gjorde faktiskt jag, lite kul att inte bara svara på saker som är positivt. Vi människor lever inte på fluffiga moln där alla älskar alla. Ni är välkomna att hata mig, jag kan hata er med, med lite tur eller otur!

  • Postad i: Patetiskt!

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Haha så klockren 😂 självfallet att folk inte vaknat upp en annan har 3 barn o blir 25 i år 😂😂 stå på dig gumman du är stark o så jävla saknad ❤❤
MikkizLilja
MikkizLilja,
HAHA men ellerhur! du är galet duktig dessutom trots att du inte är 25😅 absolut! tack fina du, saknar dig med❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Alltså vad är det med vissa människor? Spela roll om du bor hemma(jag gjorde det tills jag var 25) Det påverkar väl inte hans liv? Så länge en människa inte skadar någon annna borde folk sköta sitt eget.
nouw.com/jossustravelpics
MikkizLilja
MikkizLilja,
Bra fråga! men ellerhur? Visserligen är jag 21 år, har barn men samtidigt så hade jag en egen lägenhet på andra sidan sverige nästan innan jag blev misshandlad och kvinnojouren skickade runt mig. tillslut tog kvinnojour och polis gemensamt beslut att jag skulle bo hos min mamma tillsvidare. GALET att folk är så brydda om vad andra gör! ❤️
nouw.com/mikkizlilja