-

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen efter 2 timmars sömn. Kan av någon konstig anledning inte sova mer än så per dygn ungefär. Antar att det inte heller lär bli speciellt bättre efter bebis kommer ut om den inte är som mig då, sjukt trött 24/7 och hungrig. Isåfall finns det en risk att vi kommer överens ändå. :P

Funderar på att gå upp och göra frukost eftersom jag börjar bli små hungrig men har liksom ingen jätte ork eller jätte lust att äta frukost klockan 6 på morgonen.. Vill sova till minst 08.00 men får jag de? Nej.

Har dessutom fortfarande problem med halsen. Känns lite som strupen blir mindre o mindre samtidigt som jag känner mig jätte slemmig. Ingenting hjälper dessutom.. What is wrong with you?!

Idag ska jag säkerligen inte göra så mycket. Ska hämta ut ett paket, till mig själv, haha!
Vill verkligen ha det på rummet eftersom jag redan har i badkaret. Wtf va fel det låter? Men det är inte som ni tror. Har nämligen köpt yankee candle. Doft ljus är as nice att ha tänt när man badar och det är as mysigt att tända på morgonen och lite på kvällen innan man sover. Typ mys stunder!
Är dock inte så duktig på det där med "trevliga stunder" eftersom jag egentligen inte bryr mig så mycket men varför inte?

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer