''you suck - blow me''

Postad i: Vardag.

​Godmorgon! 
Eftersom jag vaknade runt 22 tiden igår kväll och var super hunrig efter att ha sovit ca 3 timmar så var jag ju tvungen att gå upp och laga någonting att stoppa i magen samt ta min järntablett så min järnvärde kan öka och blodbristen kan försvinna! (L)

Pratade lite med min babe i telefonen inatt i några timmar vilket var super härligt. Älskar att vi kan prata om precis allt. Oavsett om det inte alltid är typ djupa diskussioner så är det alltid lika trevligt att prata en stund! :* 

Ska strax försöka äta lite frukost och sedan hoppa ner badkaret, får passa på innan orken försvinner. Idag ska jag möblera om, jag ska byta rum och även fixa med massa annat då det är dags att bebisen och jag börjar ta lite plats här hemma, haha! ;)

Har beställt hem massa saker till ''bebis-hörnan'' och även faktiskt redan kikat på julklappar åt den, why? Bebisen är ca 9 månader i december 2016, det är liksom länge kvar men har ändå kikat? Känns som att jag är sådär skit taggad på bebis saker.. Har dock inte beställt för vafan? på riktigt? Nej! hahah! :') 

Har suttit och planerat på videos helt ärligt och skrivit en lista över vilka som typ verkar roliga och ska väl börja ordna med det där IGEN faktiskt! Har ju för tillfället fått detta till att fungera men nu ska det bara upp på YT också är det tänkt! :*

klicka på ''omröstning'' för att komma till inlägget!

omröstning

Gillar