Vilken kaos period. UL, flytt, stök och bös.

Postad i: Vardag.

Idag är det lördag och alldeles strax dags för flytt. Inprincip hela lägenheten är nerpackad och 97% är pojkvännens förtjänst. 1% är min och 2% är typ svärmor och hennes man. Ganska stora procent men sen har jag aldrig varit någon höjdare på matte heller så procenträkning är inte riktigt min grej. Hur som haver är dom änglar iallafall. Änglar när jag inte får röra mig.

Jag börjar få svårt att kunna, min rygg bråkar extremt mycket och jag tror att jag har en kraftig foglossning påväg nu när allt ändå krånglar. Utöver det så har jag inte speciellt svårt att röra mig MEN läkaren har hänvisat till vila, ligg ner, sov, sitt still och repeat.

Vilket är väldigt tråkigt för mig och dessutom extremt mycket tråkigare för tösen som är van vid att vi leker, hoppar och strutsar och bär runt men de är ju bara en liten period. Det är väl så vi får se de. Hon upptäckte häromdagen att mamma hade ont i magen när bebisen sparka så hon nöp mig i magen och tog handen framför mitt ansikte och sa ”Så mamma, nu har jag plockat ut den. Är de bättre nu?”
Jag kan inte låta bli att le åt henne. Vilken fantastisk tjej helt ärligt. Har kämpat i många år med henne ensam, såklart med mamma i bakom när ja bott där eller när jag jobbat oså men i de stora hela och jag är så glad och lättad över hur fin personlighet denna tjej har. Hon har ett humör som heter duga men ack så fin ändå.

Hon är i en period där de springer massa pappor och mammor på dagis, de gör det ju när de hämtas och lämnas men ibland är hon jätte rolig. 99% av alla kvinnor och pojkar över 15 år är mamma eller pappa.
”Titta mamma, här kommer pappa!” Där fryser ja till och tänker att det vore konstigt. Sedan kan de gå en tjej någonstans när vi är ute, då kan hon peka på henne o säga ”hejdå, nu ska jag följa med mamma!” Dessa stunder är jätte roliga samtidigt som man tänker -> hmm dig ha ja slitit med dag ut och dag in så länge nu och du ska följa med någon annan som är din mamma. Okej tack för de fisfia, Hahah!!

Jag ska strax se om jag kan äta någon frukost, plugga lite då jag är lite sen med en uppgift för den helt ärligt är hopplös så får improvisera. Sedan ska ja försöka ta mitt järn så järnet ökar lite i kroppen.

Var förresten på ultraljud igår, jag är extremt glad men ändå lite chockad över hur mycket min pojkvän faktiskt bryr sig. Saker jag inte tänker på kan han ba ”hallå, ni sa såhär sist och nu säger ni såhär.” För att inte tala om allt ansvar han tar nu med mat, barn, disk, städ, packning osv.
Jag försöker ändå att hjälpa till ibland och stanna upp ifall ja känner någon sammandragning eller sådär (fast jag inte får) men han är så duktig. Är verkligen lyckligt lottad, både jag och barnen. När bebisen kommit ut och allt är som vanligt igen så ska han få ta en välförtjänad paus. Vet inte hur än men vi hittar på något.

Hoppas ni har en fin morgon. Här regnar det och jag är trött men de går!

Gillar