Vem f*n är jag?

Kul att se att jag fått så många nya följare och läsare överlag. Välkomna! Ni är även välkomna om ni vill följa Instagram - Mikkizliljaa eller ha min snapchat - mikkizliljapriv
Hur som helst är det alltid kul med nya ansikten.
Vem är jag? Varför bloggar jag? Vad brukar jag blogga om?

Jag heter alltså Michaela (Mikkiz), jag har 2 underbara små barn, en dotter på 5 år och en son på ”snart” 2 år.
Jag är född i Falköping. Brukar säga ”det ligger mellan skövde och Göteborg kan man säga” till alla här i Norrland som inte har en aning om var Falköping ligger. Har ni en bättre fras att säga så kan ni gärna tala om det hihi. Jag bodde helt och hållet i Falköping till jag var 8. Sedan provade jag 5 år i Värmland innan jag flyttade vidare mot Västerbotten.

Jag har bloggat sedan 2009 ungefär, jag var ca 12 år när jag började här på NATTSTAD som det hette på den tiden haha. Jag älskar att skriva, från början var det min terapi som sedan gick över till att bli terapi, mitt intresse och en del i vardagen haha!

Jag brukar blogga om min vardag, mina barn, mitt försök till viktuppgång, mina intressen, mina känslor och allting egentligen som kommer upp i mina tankar. Jag är en väldigt öppen och ärlig person. Dessutom jobbar jag mycket i mina sociala medier mot barn som far illa, våld i nära relationer, psykisk ohälsa m.m vilket jag vill lyfta fram. Många har råkat ut för någonting utav det och att få människor att prata, att inte känna sig ensamma och att våga jobba för att de ska bli bättre är lite utav vad jag strävar efter.
Tillsammans kanske vi inte kan göra allt men vi kan göra mycket. Ingen är ensam, vi har alltid någon. Det kommer inte heller vara en lätt väg men gud va stark vi är när vi börjar vandra!
Jag har själv suttit där utsatt både som barn, i nära relationer och provat den psykiska ohälsan. Därför vet jag också till stor del vad jag pratar om även om jag inte vet allt. Det tror jag inte någon gör.

Hur som helst är ni välkomna till min blogg!

Gillar