Vecka 36, tjena!

Postad i: Vardag.

Kaos dag, kaos kväll men det ska inte avsluta så dåligt hade jag tänkt faktiskt. Det har varit mycket liv angående mig idag och det vet en del utav er då mina läsarsiffror ökat enormt mycket så hej, hej. Här är jag, stalka på! :)

Ligger just nu med lite mensvärk vilket jag inte gillar då det är tecken på att man kanske behöver åka in ifall det inte lägger sig. Jag är inte sugen på sjukhuset igen när jag nyss kommit hem. Besvärlig bebis kan jag lova, haha! :)

Idag byter vi även vecka, visst är det Nice?
Vecka 36 (35+0) är välkommen!
Hade gärna lagt ut info om min vecka för att följa bebis utveckling men min bebis är för utvecklad. Den ligger ca 1-2 veckor före emot vad den ska + den väger mer än den borde och den är längre än vad den borde också. Sjukt bra utav lillen men tråkigt för er som inte riktigt kan följa med i svängarna då.
Förra veckan på viktbedömning så skrev jag ju ut vad den vägde men mitt minne är så sjukt dåligt, även kallat gravidminne.. Dock så var det någonting på typ 2283 g tror jag den vägde? Hur som helst så ska en ny bedömning göras på tisdag. Dock är jag lite halv nojig för dom kollar igenom hela bebisens kropp och nu är den så extremt utvecklad att det inte går att undvika att se könet oftast. Vill ju heller inte blunda för jag vill se den men får se om de får bli att jag blundar eller ber läkaren svepa förbi just det området lite extra snabbt. Det löser sig! :)

Nu ska jag ta en alvedon o hoppas på att värken släpper och sedan ska jag äta något och sen lägga mig o sova. Imorgon blir det lite mer fixande. ☺️

Gillar