Vc, provsvar, myströja!

Postad i: Vardag.

Tillbaka hemma efter att ha varit på VC och tittat halsen, nacken och stick i fingret.
Hon verkade ha jätte bråttom så det gick undan utav bara *** därinne. Jag är extremt nålrädd och rädd för blod men hon bara slet tag i min hand och gjorde typ sticket i farten. Jag har alltid hört att jag har extremt bra blodflöde i kroppen så varje gång jag tar ett stick i fingret eller blodprover i armarna så sprutar det blod så måste hålla för ett bra tag innan de lugnar sig. Denna gång så ställde hon sig upp direkt efter hon samlat mitt blod och sa bara "jag ger dig plåster och allt det andra efter jag kollat dom här provsvaren, måste göra det nu!"
Sen var hon borta i flera minuter och kom sedan tillbaka och satte plåstret på fingern.

Någonting jag alltid får höra varje gång jag går till läkarn är "Äter du mat? Du bantar inte va? Gå hem och ät."
Precis samma svar fick jag idag och min mamma brukar alltid bli lite irriterad på läkarna. Hon förklarar alltid för dom att jag typ äter mer än vad 5 personer gör sammanlagt, jag har näringsdrycker och jag bantar absolut inte.
Dock vill dom inte tro på det eftersom jag är gravid och ska snart föda men jag är smal.. Blablabla..
Jag kan ju liksom inte hjälpa det? Skulle jag gå upp till 60-65 kg under graviditeten och få behålla lite åtminstone efteråt så skulle jag vara jävligt lycklig.. Bara drygt när dom inte kan kolla vad som är fel isåfall än att sitta och säga att jag undviker fett, mat osv. Ni kan ju bo med mig en vecka så ska vi se om ni orkar äta ikapp med mig istället. :)

Nu har jag lagt mig på sängen, har dåligt med järn tror jag så har faktiskt mått ännu mer skit för att det är yrsel, hjärtklappning osv som börjar om på nytt men kan ju liksom inte svälja tabletter och brustabletter var ju inte överdrivet bra så att säga...

På tal om ingenting så hittade jag mig världens myströja. Nästan bekvämare än killtröjor. 👏🏻

Gillar