Vår 2årsdag

Postad i: Vardag., Månadsdag/Årsdag!

För 10 år sedan lärde jag känna en utav de bästa killarna jag någonsin träffat. Jag skojar verkligen inte. Jag har inte träffat någon kille (förutom hans bror som jag känner bättre än dom andra) som har sån respekt för människor och har hjärtat på rätt ställe. Vi har små flirtat lite till o från genom åren men inget mer än så till för två år sedan då jag tog en ledig kväll efter jobbet och drack lite alkohol med min tjejkompis. Vi gick ner till honom för han hade haft nå drickande med sina kollegor. Vi strulade och låg o kramades några timmar innan jag gick hem. Jag tänkte inte att de va nå speciellt, vi hade ju gjort de förut när vi var yngre också men var tillslut tvungen att fråga så att jag inte var dum (då är man ju verkligen helt förvirrad liksom.. haha!)

Så igår den 1/5 hade vi vår 2 årsdag. Det har varit galna två år... Verkligen... vi har hunnit få lägenhet, kaos med graviditet, fått barn, börja plugga, jobbat, kaos med bup, kaos med mycket. Väldigt prövande år skulle jag säga och inte nog med min vinterdepression som varit den värsta jag någonsin haft i år + de värsta skovet i min reumatiska någonsin. Kronisk smärta medför psykisk ohälsa, trötthet och grinighet vill ja lova.

Jag hoppas på bättre tider igen, att hitta tillbaka till mig själv och att saker lugnar ner sig stadigt.
Jag är väldigt glad över dessa två år, jag hoppas på många mer. Jag älskar honom otroligt mycket, han är korkad, han är fin och han är den jag vill vara med förhoppningsvis för alltid.

Gillar