Vad tusan händer med min kropp egentligen?!

Postad i: Vardag.

Sjukt trött på att internetet inte fungerar.. Jag hade blivit åtminstone lite glad ifall någonting kunde ladda men tydligen så är det extremt svårt.. Runt 7 tiden så får jag väl se ifall jag kanske kan få tag i något wifi. En del säger ju att det tydligen ska finnas men inte vad jag märkt..

Idag kom mamma förbi med munkar, wienerbröd, riskakor och lite annat vilket jag tyckte va super. Åt nyss en natt munk i min ensamhet, haha! 😅

Gjorde ctg innan jag somna, lite värkar, bebis hjärta var bra men efteråt var det dags att kolla mitt blodtryck och min puls.. Mitt blodtryck var lågt (de är bättre än högt under graviditet) men min puls var hög? Den fick maskinen att pipa så extremt mycket att läkaren fick stänga av den och räkna med hjälp utav fingrarna istället. Min vilo puls låg på 110. Såg på henne att hon såg helt orolig ut men hon försökte le ändå.
Frågan är ju va de är med mitt hjärta isåfall? Har jag hjärtfel eller trycker de bara konstigt just nu?
Jag mådde skit totalt.. Kändes som jag skulle kräkas o allt möjligt på en gång..
Sen är jag sjukt trött hela tiden + det har svullnat upp lite smått runt nålen till droppskiten som sitter i armen så dom skulle kolla ifall den behövdes tas bort men dom visste inte.

Har sovit från kanske 17.30-18.00 igår, vaknade lite innan mamma skulle fara men sen har jag sovit till ni 03.30 och är fortfarande så sjukt trött. Jag fattar inte.. Ska försöka sova en aning till men börjar bli helt super nojig på vad som händer med mig. Jag klarar knappt hålla uppe ögonen längre. Det är helt sjukt :(

Även bytt avdelning till BB men vet inte alls vad som händer nu. Mer oklart än tidigare. :/

Gillar