Vad jag stör mig på 1

Godmorgon!
Visst är det skönt att påbörja dagen med någonting småkul att läsa. Smaken är som baken dock. Alla gillar vi olika.
Jag ligger här på sängen med min kopp te i ett desperat försök att dämpa min nu 13 veckor långa hosta. Det går inte. Det är någon form av astma som slagit slint. Ändå kämpar jag med den lilla tepåsen o honung haha!

Vad tänkte jag med de här inlägget? Jo egentligen tänkte ja såhär. Vad gillar jag att läsa? Vad kan ni liksom svara på också? Varför inte starta en måndag morgon på bästa sätt? Dessutom får ni lära känna mig. Här kommer Gnälltåget!

Saker jag stör mig på ;

- Jag stör mig så jävla mycket på människor som tror att dom är bättre än andra. Ni är absolut inte bättre, ni är dömande. Troligtvis har ni dessutom fler skelett i garderoben än dom ni dömer.

- Stränga människor. Helt ärligt får ja en rysning i kroppen av dom. På långsikt bli ja väldigt negativ och förbannad i deras närhet. Bestämma hur folk får prata, skratta, äta, gå, bete sig, vad dom gör och hur dom gör det bara för att dom tycker sitt sätt är rätt. Kan tala om redan här o nu att ingens sätt är rätt egentligen. Nä Fyfan. Har försökt men jag passar inte ihop med dessa människor. Verkligen inte! Slappna av!

- Jag stör mig otroligt mycket på negativa människor. I grunden är jag väldigt positiv men om folk matar mig med sina negativitet så är det inprincip helt kört!

Gillar