Vad har jag målat?

Fick frågan ifall jag kan visa lite utav det jag målat och de kan jag. Dock de ja kommer visa är en del pågående projekt. Men detta är målat i akrylfärg.

Lejonet- hela tavlan har jag målat med tandpetare. Alltså satt färg på tandpetaren och sen tillslut fått ihop tavlan. Det har tagit tid Haha! Den var riktigt svår att få till linjer på, liksom... tandpetare skrapade mest men helt klart mitt roligaste projekt!
Denna är ritad till min son som är född i lejonets tecken.

Betty boop - är en tavla till min mamma. De ska på ett lager grönt till, ansiktsfärg till henne och sen spillde min dotter lite vattenfärg på kanten så ska rita som en ram där. Antingen bara täcka helt i grön eller någon annan färg, ja vet inte ännu.

Nalle puh och nasse - denna rita jag och min dotter (4år) tillsammans så den ska vi försöka fylla på. Dessutom behöver jag göra nasse LITE ljusare.

Tavlan (den röda) som ser lite konstig ut som ni kanske kan tycka kommer direkt ur hjärtat på mig, ur huvudet till o med. Ni vet att jag arbetar aktivt EMOT våld i nära relationer. Denna tavla är inte klar. Halva tavlan ska spegla den mörka biten när ”djävulen” har en i sitt grepp medan andra sidan ska spegla att de finns ljus i tunneln t.ex. denna målade jag en dag när jag satt här i min depression över vad som hänt i livet. Ni vet när tankarna bara flödar och kroppen bara gör någonting. Den är verkligen inte klar. Vet inte om jag vill ha någon text på den eller om jag vill måla någonting. Vi får se men de är en ärlig tavla.


Jag kan lägga upp fler inlägg senare ifall de verkar kul att se sånt här. Jag har massa. Bygger även lera m.m med barnen. Målar på papper också, inte bara tavlor. Hit me up så jag vet om ni gillar de :)

Gillar