Vabbi

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla goa o glaa!
Nej det var inte felstavning, mer dialektstavning.
Idag är en sådan ruggig dag där vinden blåser sjukligt starkt, det är ruggigt kallt och bladen på träden faller mot marken. Ja hösten kommer, snart faller snön från skyn också. Usch, jag hatar verkligen kyla. Det underlättar dock mina lungor men dödar min kropp med smärta. Hemskt!

Idag är en VAB dag, riktigt tråkigt då jag absolut inte har tid egentligen. Jag har utbildning på jobbet denna vecka och jag har vabbat nästan hela veckan. Tråkigt tråkigt men hoppas det går bra ändå. Det är ju en sådan tid på dagis där smittorna bär runt extremt. De som är tråkigt är att föräldrar lämnar sina barn fast de fortfarande är sjuka på dagis. De har så bråttom till jobb osv att de släpper iväg sina barn innan dom frisknat till så det bara välkomnas hem till alla andra. Respektlöst enligt mitt tycke. Självklart får man ta en paus från jobb osv även fast man kanske egentligen inte har tid men den lilla plutten, den bästa som finns för en måste man ju ta hand om. Då får de bli såhär. Självklart. Inga konstigheter!

Utöver de så ska jag imorgon äntligen få lägenheten lagad då vår termostat är trasig, de är så äckligt kallt hemma och det bidrar till längre sjukdom.. Sedan så kan jag inte ha taklampor heller pga uttagen i taket är trasiga och fönsterna lagades först med tandpetare? Wtaf? Nu ska de fixas!

Gillar