Utmaning. 10 fakta

Hej sötisar!💗

Jag blev nominerad utav @blondina att göra denna utmaning som går ut på att skriva 10 personliga saker om sig själv. Så här kommer mina!😊

- Jag har jätte svårt för känslor. Jag har svårt att prata om de, svårt för att få känslor, svårt för att sluta känna när jag väl börjat.

- Jag började dricka långt innan klass 6.

- Jag önskar att jag var en elakare person många gånger. Många trampar på mig, utnyttjar mig, beter sig som as osv. Jag är fullt medveten om det men jag bry mig så sjukt mycket om andra människor.

- Jag både tror och inte tror på spöken. Har varit med om fett skumma saker men känner mig typ schitzo.

- Jag är en ÖVERTÄNKARE. Yes.. vi säg att ja råka ut för någonting förra månaden. Jag kommer tänka på de nästan alla vakna timmar som ja e själv. Jag tänker på de i 70.000 olika banor. Vad kunde jag gjort? Vad vare som hände? Varför hände de? Kunde de varit annorlunda? Osv... riktigt drygt då ja själv må piss men va gör man? Är jag med någon så spolar ja bort de.. annars nej.. va gör man?

- Jag HATAR att vara själv nattetid. På dagarna absolut men om nätterna får ja ofta kraftig ångest och få då mer ångest av att ja få ångest. XD

- Jag har svårt för o gråta. Gråtit 2 gånger faktiskt framför folk. 1 gång över min brorson. Bröt ihop totalt när han försvann (dog inte!) och 1 gång i fredags när jag var as jävla packad och ja.. i guess allt fan i helvete kom ikapp.

- När jag väl börjat HATA någon, vi snacka verkligen HATA. (Starkt ord) så lär ja hata till döden skiljer oss åt ifall inte mirakel sker. Jag glömmer aldrig...

- Jag är alltid ärlig. Mår dåligt as Fuck om ja ljuger. Ja ljuger verkligen bara om ja känner att jag måste för min egen eller någon annans säkerhet..

- Jag har svårt att lita på människor. Det tar ÅR innan jag börja lita på någon och känner att ja kan prata med någon överhuvudtaget..


Jag utmanar @Blondi33 @Jagochminahjärtan @Duktigaidioter att göra denna utmaning!😊 (utmanade några jag aldrig tidigare sett men som ja vill se lite mer utav! Välkommen till min och min dotters blogg och Tell me lite hemligheter😘)

Gillar