Trevlig natt innan dom blå stängs!

Postad i: Vardag.

Skulle somna tidigt på grund utav att jag ska upp 08.00 för att jag har möte imorgon men hur gick de hörni? Det slutade med djupt samtal med morfar och hans fru/min låtsas mormor på telefonen. Dom ska komma upp hit snart + morfar var verkligen härlig att prata med. Vi pratade om min graviditet, jobb och massa annat. Dom verkar rätt så glada över det lilla livet ja bär på, vilket känns skönt! :)

Vi diskuterade även om när morfar låg på sjukhus, de gjorde han ju nyss. Inget allvarligt sådär men han berätta att det var första gången i hela hans liv som han ätit penicillin. Det är faktiskt sjukt häftigt.. Min morfar har aldrig legat på sjukhus, aldrig haft hål i tänder, aldrig behövt typ hjälp osv utav läkare, en gammal bonne helt enkelt. 💪🏻

Han och även hans fru tror att jag kommer få en flicka. De känns lite halv konstigt sådär eftersom jag själv tror att jag får en pojk. Jag är relativt ensam om detta. Har varit typ 2-3 personer som hållt med mig om pojk, resten säger flicka.
Jag har namn åt den oavsett vilket kön det blir och jag blir lika glad oavsett vad men det känns som en pojk så skulle bli extremt förvånad om det inte blir en "snopp." Haha! XD

Ska ställa klockan nu och försöka sova lite för upp tidigt måste vi och jag ska packa ner halstabletter och ta illamående tabletter (kanske) imorgon för det brukar vara en väldigt bra grej när man ska på möte o är lite sådär halv dålig.
Ska köpa lite tuggummin och sen funderar jag faktiskt på om inte jag skulle försöka övertala min kära mamma att gå in på en viss affär imorgon, det finns några saker som jag JÄTTE gärna skulle vilja köpa åt bebisen. Vi får se!

Btw har även fått hem första beställningen! Eller till postkontoret så måste dit o hämta den, vet inte vilket utav alla paket men gaaaah! Så taggad 😅 Får promenera någon dag när jag känner att jag verkligen orkar i den satans kylan på -25 grader.. Blä!

Nu säger jag godnatt och hoppas alla får sova/fått sova gott!
Puss!

Gillar