Träffade sötnosen

Postad i: Vardag.

Hello!
Har varit dålig med uppdateringen men har tittat på appen o ba "bloggar efter frukost, bloggar efter jag bytt blöja, bloggar efter maten, nä men jag ser filmen först, nä men först badar jag.." Osv vilket TADAAA.. Aldrig blir som jag tänkt. Förlåt!

Julia har varit här i ca 2-3 veckor då jag åkte in o ut från sjukhus osv som jag tydligen ljuger om enligt vissa.
Hon har varit till stor hjälp och stöd! :)

Idag fick jag träffa den människa som försökt träffa en hel del i 5 år. Har velat prata med honom så länge men varje gång jag kommit i närheten så har han alltid sprungit iväg eller vänt innan han kommit fram. Han gjorde samma sak idag men jag skulle köpa snus och mamma skulle ha cigg så då fick jag visa mitt leende enormt. Jag gick för att prata med honom men han gick iväg men tillslut vände han sig och gick emot mig.
Jag - Säg det du har skrivit till mig!
Han - Va, vadå?
Jag - Ja du skrev ju till mig att du hoppades att jag dog på sjukhuset.
Han - Nä jag skrev "måtte du dö"
Jag - Haha söt. Dra du åt helvete och drick en öl så du lugnar nerverna.
Han - ja, jag har faktiskt köpt öl. Vill du ha en?
Jag - jag är inte förvånad att du köpt öl...

Som att de skulle vara någon skillnad med "måtte du dö"? Sen skrev han faktiskt inte ens så. Lillan, mamma o Lillis stod långt bort bakom ett hörn, var bara mamma som tittade fram o kollade läget så inget hände.
Var så jäkla irriterad och är fortfarande.. Hur kan man ens få vara 56 år gammal och önska livet ur 18 åringar. Man bara fattar att hästarna aldrig hittat in i stallet. 😂😂
Blev lite pizza efteråt också. Kim som "aldrig" får någonting fick t.o.m välja pizza (som alltid) men oj.

Iallafall.. Har tagit en alvedon och hoppas på att värken i magen och i huvudet ska släppa. Imorgon ska vi upp klockan 06.00 för Kim ska till skolan, Julia ska hem ett tag och jag, mamma och lillan ska handla och fixa med en massa saker.
Jag måste även ringa en hel del samtal. Vad ska ni göra då?☺️

Gillar