Tjöttjöt

Postad i: Vardag.

Här ligger jag i min säng och kikar på en dokumentär, jag är verkligen jätte tokig i alla olika morddokumentärer. Alltså berättelser om riktiga händelser, riktiga mördare för er som inte förstår vad jag menar. Har kikat alla möjliga för jag har sedan många år tillbaka varit väldigt fascinerad utav de där stora frågorna ”hur tänker dom? Vad fick dom att göra det? Vad säger dom?” Alltså sådana grejer. Jag har alltid haft som dröm förutom att jobba som mekaniker eller advokat så har jag velat jobba som en form utav psykolog på anstalter. Dels för att försöka hjälpa och för att jag liksom vill in och riva lite i tänket. Har läst att enormt många andra också funderar i samma banor som mig.. haha!

Det har iallafall aldrig blivit av eftersom mina ex alltid varit extremt emot de där. ”Du är sjuk i huvudet, försök med ett riktigt jobb” men enligt mig är de ett ganska viktigt jobb. Tänk om dom faktiskt kan göra någon form utav skillnad? Alla människor behöver nog prata av sig oavsett vad dom är för några.

Jag lär nog iallafall aldrig jobba inom något sådant men de hade varit häftigt. På tal om ingenting.

Nu vaknar lilleman strax och ska få byta blöja och äta lite innan han ska sova igen. Pojkvännen spelar och älsklings tösen ligger redan och sover.

Imorgon ska vi på bvc, köpa ny mat åt lilleman då han äter som en tok. Väldigt bra dock! Sen ska mamma komma förbi och då får vi se ifall de blir en vända till skogen eller någonting. Har bett mamma om hjälp med köket. Vi har lite problem där så då är mammor toppen haha!
Sen har jag lite plugg att fixa också och ett intyg som ska hämtas på skolan! <3

Gillar