Tjöt om cellgifter, ägg osv innan läggdags!

Postad i: Deep shit

Nu är kvällen äntligen här och det är dags att sova.
Jag har varit trött enda sen cellgifterna trycktes i kroppen runt 10.00, man blir galet trött efteråt så idag och några dagar fram lär jag se lite trött ut garanterat MEN cellgifter är nog en utav de bättre saker jag gått på. Tro det eller ej.

Kroppen känner sig piggare, andas bättre osv så förutom trötthet o illamåendet dom första dagarna o alla blodprov så är det faktiskt helt okej att få i kroppen. Man ska inte vara så rädd när läkarna säger att man ska börja på cellgifter.

Jag var LIVRÄDD. Ja ba "hejdå mina framtida barn (kan fortfarande hända.), jag kommer dö, fan tappr mitt hår, jag orkar inte med skiten, jävla JIA, jävla liv, så orättvist." Och jag grät seriöst i flera veckor och gör fortfarande över biten läkarn sa ba "jo men du kanske inte kan få fler barn."
Det är ju mitt mål i livet liksom. 3-4 ungar med kingen i mitt liv liksom.. nu har jag iof ingen king att bry mig om överhuvudtaget men u get the point? Ingen ska väl fan bestämma över mig om ja får barn eller inte? Jo tydligen. O där rasade min värld samman.. 😔 hur som helst finns det fortfarande möjligheter att jag INTE blir steril men också att jag kan fixa med magic egg också. Mina 15 magiska ägg😂

Hur som helst. Dags att vila ögonen för dom går i kors. Godnatt sötnosar!

Gillar