Tavla klar.

Godmorgon! Idag mår vi ganska så bra förutom att jag hostat och nyst väldigt mycket, fel tider för nu skulle människor bara vara rädd för mig men jag har extrem pollen. Vaknade skit tjock då pojkvännen hade öppnat balkongen och grannen klippt gräset. Perfekt kombo? Verkligen inte!

Imorgon ska jag på vårdcentralen, jag får numera lite ångest av att gå dit. Ser så läskigt ut när alla bär mask osv.. Dock är det viktigt att dom skyddar sig men jag har tänkt på de ibland när jag går ute.. folk kommer i maskar, vantar o andra saker på sig. Att se de i Sverige är så otroligt konstigt. Japan o kina har man alltid sett masker ifrån men här? Otäckt på något vis även om de handlar om människors säkerhet. Jag frys dock till som en fiskpinne i affären.. ÄR DU SMITTAD ELLER RÄDD?! avstånd hålls absolut till 100. Är själv riskgrupp så när jag väl får de hoppas jag att jag har lite ”jävlar anamma” i kroppen. Vill se mina barn bli LITE äldre faktiskt!

På tal om någonting annat så blev jag klar med min tavla igår. Målade alla färger med TANDPETARE. Förstår ni hur jag är som person? Fett krånglig. Haha! Det var jätte svårt, pilligt och tog tid absolut men jag gillar udda saker HAHA! Varför inte liksom? Skönt att fokusera tankarna tillbaka på ett intresse. Det blev inte super fint. Har aldrig målat ett lejon och jag är verkligen inte nöjd med den tyvärr. Jag är en besviken perfektionist när det kommer till mig så tyvärr menmen^^

Gillar