Sur, fake, sur, förbannad, utbrott, mikkiz

Postad i: Patetiskt!

Känner mig extremt sur idag och det är väl en hel del som balanserar på det, den här morgonen!
Direkt man vaknar ser man skit när man ska stänga av alarmet på telefonen. Är det inte saker om att min graviditet är fake, jag är fake eller att ett ex håller på med sitt skit snack om "allting vore bättre om vi var tillsammans" vilket det absolut inte hade varit för då hade vi aldrig gjort slut.. Så är det någonting annat som bråkar. Blir en hel del trött och irriterad bara.

Hade jag ljugit om mig själv, vilket jag säkerligen kan göra. Jag kanske är Olof 53, ifrån Stockholm men låt mig vara det isåfall. Vill jag gå runt och ljuga hela mitt liv om att jag är en flicka på 18 bast utan jobb och som fortfarande bor hemma i hopp om en framtid med en bulle i ugnen som jag inte alls vet hur det kommer gå för ifall jag egentligen är Olof.. Det är ju faktiskt mitt problem om jag slösar hela mina dagar på att springa runt och vara okänd. Många känner ju mig personligen då jag flyttat runt i hela Sverige men jag kan trösta er med att det är ca 300-400 profiler jag skapat för att Olof inte ska få krypa ut ur sitt skal. Det är ett heltidsjobb det där med foton, information och sen uppdatera på de där. Dessutom har minst 200 utav dom bloggar så måste ju uppdatera dom också, skoj!

Min bebis är redigerad för jag är smal.
Yes. Jag har alltid sagt att min bebis ser ut som casper spöket på RUL-bilden och min Lille fis är så himla påhittad att jag ger honom/henne massa kläder, barnvagn och sängar osv. Köper det eftersom Olof som sagt har ett heltidsjobb som profilskapare så lite har man ju lagt undan för att passa in.
Denna bebis ska komma enligt beräknad födsel den 13 mars och har den inte kommit i april så ja. Då har nog Olof iallafall skojat till det! Varför skulle jag ens sitta o säga att jag är gravid när jag har så kort tid kvar om det inte stämmer? Vad ska jag skylla på sen då? "Nä men du vet, det gick över när jag gick o kissa!"
Självklart kan dåliga saker hända som t.ex missfall, död vid födsel osv men det är ingenting jag går och planerar på då jag seriöst skulle få sån panik att hispan inte ens hade klarat av att hantera mig så knip er käft och gilla läget fram tills den dagen jag är beräknad. Då kan ni börja fundera på vart min fis är..

Och mitt ex tänker jag inte ens gå in och förklara vad det är för fel på för det vet jag inte ens själv. Hälften är ju helt badade i vasken. Det enda jag tänker är lite "HAHA nej."

Så kan vi alla ha en trevlig dag, idag? Jag ska faktiskt äta lax idag (craving) så hade jag inte fått det så hade jag redan gått o lagt mig igen under täcket och inte vaknat förrän efter BF.
Tack för mig! /sur jäkla kärring Mikkiz.

Gillar

Kommentarer