SUPERGLIIIID.

Postad i: Vardag.

Idag har vi storstädat köket och försökt röja i de andra rummen vilket för övrigt är skit svårt med barn. Stora tjejen kommer springandes o skvätter ner dricka över de nymoppade golvet och när man precis moppat upp de så kommer lillebror springandes o har inga strumpor på sig så han glider längs hela golvet. Han blir skit rädd så klart och ålar sig in under bordet. Slutar med att jag och Léah försöker locka fram honom så försiktigt de går och försöker förklara SPRING INTE NÄR GOLVET ÄR BLÖTT.
Han är bara 1 år, han förstår inte men storasyster på 4 år vet absolut vad som kan hända så hon är noga med att vi alltid ska informera lillebror. Vilket vi självklart gör, sen om han förstår än.. de är en annan femma!

Vi kom precis in ifrån lek i snön. Först drog jag Benjamin några km i pulka sedan stanna vi i den djupa snön, tittade på traktorn som skottade. Benjamin åt snö och Léah fick träffa på snömonster-mamma som kröp otroligt fort i snön och kasta snö överallt och på alla. Tyvärr råkade snömonster-mamma kasta snö högt i luften så de såg ut som de snöa, problemet var att Léahs näsa var på tok ivägen för snökaoset jag hade skapat! Hon visste inte om hon skulle skratta eller gråta men då fick hon mula mig ordentligt. Vi fick kompromissa och då var det super kul igen Haha!

Nu ska barnen i säng, jag ska strax hoppa in i duschen och sedan invänta att barnen somnar. Måste upp runt 05.00 imorgon för jobb.

Gillar