Super negativ, haha

Postad i: Patetiskt!

Har tröttnat så otroligt mycket på min hals nu så jag vet inte ens ifall det finns ord för hur idiotisk den är..
Från o till sedan i mars har den krånglat med slem, svullnad, halsont osv så varit på VC 2 gånger i Falköping vilket absolut inte gav ett jäkla skit då läkaren helt enkelt verkade vara nå jäkla dåre som ville ha sin lön. "Du är lite svullen men det är inbillning." Jaha? Och du har brutit benet men det är inbillning!

När jag kom hem till Umeå i augusti så krånglade halsen fortfarande. Jag blev förbannad och skrev till läkaren så hon skrev tillbaka i ett mail att jag kunde komma dit. Sa till henne det första jag gjorde att hon absolut inte ens fick påpeka att de va inbillning för då hade jag flippat över..
Hon tittade och kände på halsen och sa att halsen var svullen, kanske behöver operera halsmandlarna men vi skulle vänta för att se lite extra. Hon skulle höra av sig 2 veckor efter om en ny tid vilket hon inte gjorde så jag hörde av mig till dom igen och då visade det sig att min l��kare hade slutat pga förflyttning eller någonting.. Fick göra om hela processen och dom skickade mig till ÖNH kliniken eller vad den heter (Öron, näsa, hals- kliniken iallafall.)

När jag var därinne så kikade dom i halsen, sedan spruta dom upp nässpray i näsan på mig, trodde jag.. MEN visade sig vara bedövningspray. Fick en slang igenom näsan som gick hela vägen ner i halsen för att kika.
När han tog ur slangen o allt så säger han "aa du verkar ju inte ha cancer iallafall." What? Skulle jag kolla det? 2 cancer tester på ett år. Gjorde ju en MR i februari/mars eller någonting vilket inte visade sig vara cancer det heller.

Så cancer verkar vara uteslutet, det känns ju skönt. Tittade prover för sköldkörteln dels för att halsen krånglar och dels för att jag helt enkelt inte kan gå upp i vikt men jag hade heller inget fel på den och ingen struma just då heller..

Halstabletter, te, honung, ingefära och antibiotika har inte funkat. Vad kommer egentligen få rätsida på skiten..
Hört att det kan vara "muskel spänning för min ångest." Men jag har knappt någon ångest kvar och jag hade inget problem när min ångest var som värst? Vad är problemet?

Det enda jag kan komma på nu är efter min navel piercing.. Den togs tydligen fel och med något konstigt medel.. Min navel vände sig ut o in och det var på riktigt det vidrigaste jag sett. Har fortfarande ilningar/ont i naveln och ovanför vilket jag är jäkligt osäker på om det kan gå riktigt åt helvete nu under min graviditet... Gjorde iallafall ett UL samtidigt som jag fick träna mina magmuskler och verkade inte ha navelbråck. Dock sa hon att en muskel kan ha blivit förslappad eller gått av eller en nerv som tagit skada men det gick inte se på UL.
Har även tittat astma och legat på sjukhuset för att kika hjärtat, dock inge ultraljud på det men ett vanligt när man lyssnar på det, alltså ett EKG men allt var ju bra där, lite hög puls men det har jag tydligen alltid?
Jag är fett förvirrad över dels att kroppen är helt ur balans och över att jag aldrig får svar på vad *** som är felet med mig/min kropp?

Ska ner i veckan och ta massa blodprover och även nya allergi prover IGEN. Kan helt omöjligt ha fått fler allergier för då kommer jag smälla av därinne.. Sen på onsdag nästa vecka så ska jag ta ännu mer blodprover o sånt där vilket är super kul för mig som avgudar blod, nålar och läkare överhuvudtaget. Jippie.. Nej!

Får jag inte svar på vafan det är frågan om då så kommer jag söka en gång till för halsen, sen ger jag fan upp och leker OP läkare för mig själv.. Vem ska bli första offer om inte en själv liksom? -.-
Känner att jag är väldigt negativ idag så nu ska jag gå och kissa (intressant vetande) och sedan ska jag hälla upp vatten i mitt glas och lägga mig på sängen fram till 08.00 då jag ska ringa MVC för att dom ska få kika på min mage. Det är någonting som inte riktigt stämmer och det börjar irritera mig det också.. Haha, Yey! ^^

Gillar

Kommentarer