Strul i nouw.

Postad i: Vardag., bloggkrångel

Har inte bloggat så bra på några dagar men har faktiskt haft tanken med mig. Tyvärr har bloggportalen haft extremt mycket krångel. Gick inte logga in, går inte se händelser, krånglar med inlägg, krånglar att lägga till foton m.m så jag har varit extremt less.

Vet faktiskt inte hur många gånger jag ärligt funderat på att byta portal pga krånglet. Massa företag som hör av sig o undrar varför man gör som man gör fast de egentligen är Nouw som gjort de? Tur en del företag har bra förståelse men kompensation? Aa de kan jag tycka faktiskt. Ärligt man tappar sjukt mycket läsare/visningar m.m och man får extremt lite per visning så tycker att någon form av kompensation för att de krånglar ganska så tätt vore på sin plats.

Såg på Facebook, i en nouw grupp att flera hundra personer tröttnat och letar nya portaler. Det kan ju inte vara speciellt kul. Det krånglade inte så mycket när Nouw var nattstad..

Aja hur som helst. Igår lämnade jag in första uppgiften på vård och omsorg. Fick ett C i betyg så är ganska nöjd! Jag siktar ju på endast E i alla ämnen så att ligga på C än så länge känns ju sjukt skönt.

Idag händer inte mycket förutom plugg så tänkte vila en stund nu. Har sovit otroligt dåligt i typ en vecka nu för Léah har mycket mardrömmar på nätterna och hon kommer eller ropar alltid på mig. Igår drömde hon att jag satt ensam ute i skogen och grät för att jag inte kunde hitta henne och hon var ledsen förvar jag var ledsen.
Hon kan inte skilja drömmar från verkligheten riktigt så hon säger ”jag tänker på när du...” för hon är osäker på om de faktiskt hänt eller sådär.
Vi får sitta och prata en stund då o då om de där.

Nä nu står vila på schemat!

Gillar