Stress dag, gravid cravings.,

Postad i: Vardag.

Idag är en sådan dag som jag känner att ”nä fyfan nu gräv ja ner mig i täcket!” Verkligen..
Först av allt så bestämmer sig jag och pojkvännen oss för igårkväll att vi spelar lite, L (min dotter) ska ju faktiskt somna ändå så vi kör! Klockan går, klockan går och vi spelar. Klockan 00 ser vi att OOOPPS SATAN har vi gjort?! Spelat för länge!
Då skriker L, jag går in för ja tänker att stormen igår kväll.. Den kan väcka vem som helst så som de slår i balkongen osv.
L sitter i sängen och säger ”Mamma jag har ont i fiffi” vilket betyder att hon har kissat i blöjan och vill ha en torr blöja. Så vi bytte den och jag frågar 0har du sovit någonting?
L - Nej inte sovit. Äta macka.
Hon var alltså hungrig en gång till. Sedan berätta hon om hur mycket de blåser och hur högt de låter men att hon minsann inte var arg på blåsten.
Jag lämnar henne för att hon ska få somna om efter allt knövlande. Vi fortsätter spela för hon måste somna innan vi lägger oss, annars vill hon leka. Så vi spelade lite till, kändes som en kvart men oj så var klockan 02.00, hon hade självklart ropat osv mellan 00-02. Grabben gick och duscha och sedan gick vi och la oss. Han somnade ganska fort men jag vred och vände, av o på med täcke, fixa kudden, klia på benen o armar (gravid klåda man tackar!) och tillslut efter 04 så somnar jag. Sedan vaknar jag 04.30 ungefär. Kikar på klockan och sen somnar om. 05.30 samma sak och tänkte ”somnar jag nu så vaknar jag inte till klockan.”

Alldeles korrekt Michaela!
Istället för att vakna 06.33 som första larmet skriker om så vaknar jag och grabben samtidigt vid 08.59, L sätter sig upp nyvaken och säger ”ooh mamma jag har bajsat!”
Ja men godmorgon!
Grabben var snabb upp o fixade ny blöja, gav henne frukost och nya kläder. På den tiden hann jag ungefär uppfatta min existens, ta på mig kläder och ta mitt järn. Bravo för denna trötthet!

Mitt i allt blir jag stressad som rackarns när jag inser hur länge vi faktiskt försovit oss och mitt morgonillamående bara skriker ut att jag måste äta något. Magen blir stressad och börjar göra SKIT ONT. Sådär så de känns som någon har sparkat en i ryggen och i magen (det har jag testat, jag vet hur de kan kännas) så jag vill bara jubla åt morgonen som gick fantastiskt!

Dessutom så åkte ja till mamma, jag skulle väcka henne o grejer idag faktiskt så jag for dit o tänkte ”då kan ja smyg sova en timme innan ja har prov och inlämningar” men tusan heller... HÄR BORRAR FÖRETAGEN SOM MEST. ÅÅÅÅÅH!!!

Hoppas ni har en kanon dag idag iaf. Själv lär man nog både vara trött, lite grinig och få huvudvärk. Ja, Thats life.

Bjuder på en bild min grabb tog då han troligtvis tycker att mitt köttberoende är lite kul! Typ ett halvt kilo kött med bea. Inge annat.. haha!

Gillar