sprängd iphone 5c!

Postad i: Vardag.

Ja.. Igår, 10 minuter innan tåget gick så explodera min telefon och skärmen blev svart. Man kan ringa och skriva till den som vanligt. Den enda skillnaden är att jag varken har ljud, bild eller en fungerande mobil alltså. Jag har alltid hört att iphone har någon typ utav explotions risk men inte trodde jag att den skulle ge upp när den fick ligga brevid mig i sättet (bilen) när vi stod parkerade..
Jag har fullt upp med att försöka kontakta folk men jag har helt plötsligt märkt hur jävla dumt det är att inte kunna nummer utantill, ha ett mini sim kort som inte passar i mina andra mobiler och självklart att spärra min facebook så att en kod måste skickas till mitt nummer innan jag kan logga in via dator osv... SVÅRT att kontakta folk så därför skriver jag allting här då jag verkligen inte får tag i dom jag behöver... 

Jag vill jätte gärna ha kontakt med min mamma för det är totalt omöjligt.. Jag måste ha hjälp med att hitta garanti papperna eller va det heter på mobilen så att jag kanske kan få igång mobilen till iaf nästa vecka? Det är ju jobbigt att inte få kontakt med någon.. 

På tåget när jag sa till konduktören att min iphone hade typ exploderat precis innan jag satte mig och att min biljett var där på osv så visste inte om dom ville kasta av mig eller inte. 
Han svarade - Min iphone exploderade förra veckan, förstår inte hur någonting sånt kan hända. Skiten är ju så dyr! Va heter du?
Jag - jo jag vet.. Michaela Andersson. 
Han - Jaha! Dig har vi väntat på serru. 

Sen gick han bara upp i rök. Läskigt som tusan som om det var planerat :o 
Btw har varit utan den här datan ett bra tag nu och jag behöver städa av den för någon har väl haft den som underlägg, mina bröder har suttit vid den och datan är skit seg. Vill bara säga att om det är med några länkar i det här inlägget så klicka inte på dom, isåfall är det virus. Jag ska genomsöka datan strax men det är ingen fara om ni bara läser så länge ni inte klickar på anonser o skit som kan vara inom detta inlägg.. Haha tror inte det är något men vill inte riskera er! Lita ALDRIG på bröder. :) 

Nu måste jag städa för tydligen har bröder varit här och aa.. Trött jag blir! SNUSKIGT ÄCKLIGT! 

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229