Sommaren e kortis

Postad i: Vardag.

Sommaren lider emot sitt slut och det känns verkligen som att INGENTING blivit som man planerat även om året började dåligt med restriktioner, velande fram o tillbaka på osäkra plan och vi just då inte hade planerat så mycket men jag brukar alltid hälsa på släkten men med tanke på att vissa är gamla, vissa är sjuka och dom har mer Corona där så ville man inte riskera att dra Corona till dom eller dra med sig de hem.
Vilket år!! Snart är det dessutom slut på året, helt galet vad tiden går fort!

Hade ni någon semester? Blev de en ”Hemester” eller kunde ni åka iväg någonstans? Vi har bara varit hemma. Jag har jobbat hela sommaren Inprincip, väldigt hektiskt i början av sommaren då det var många 12 timmars pass. Faktiskt sköna pass men man var ju trött såklart.

Måste nog säga att vi hade alldeles för få veckor utav värme men när de väl var varmt så var de ju jäkligt varmt och de var ju underbart. MYCKET pollenallergi vill ha lova haha!

Nu ska allt göras redo för halloween och jul, jag ska TRYCKA D-vitamin av solen och utav tabletterna för jag får ju världens vinterdepression. Tänker att vi kan diskutera lite sånt någon dag? Psykisk ohälsa har ju varit riktiga snackisar här i bloggen vilket varit extremt kul eller kul o kul men lite små skönt om vi säger de så. Många utav er och även jag har ju haft eller har någon form utav psykisk ohälsa vilket gjort de lättare för oss alla att stötta, ge tips och råd. En fin gemenskap!

Nu ska jag faktiskt vila lite så kommer vi på riktiga snackisar så småningom! Jag brukar ha omröstning då och då vilket vi brukar ha kul med så de är bra! :)

Gillar