Snuskiga tips från mig!

Postad i: Tips, samarbeteInnehåller affiliate-länkar

För det första vill jag lägga en varning här, detta inlägg är inte för de känsliga och jag uppmanar ingen till något! (speciellt inte ung ålder.)

För er däremot som gillar att mysa till det lite och kanske till och med prova lite nya saker med din partner eller varför inte själv? Oavsett om man är själv eller om man är två eller flera så finns det ingenting som hindrar en ifrån att ha de både skönt och roligt på samma gång!

Jag tänkte tipsa om lite produkter ifrån deras stora sortiment, i samarbete med www.sexleksakeroutlet.se
Det fanns verkligen EXTREMT mycket att välja mellan och dessutom till otroligt bra pris. (Det säger jag inte för att vi samarbetar, jag är alltid 100% ärlig i mina samarbeten)

Jag hoppas ni är lika redo som mig på att se vad vi har framför oss just nu!

Sex är ju faktiskt någonting som är naturligt och majoriteten utav människor mår faktiskt mycket bättre utav det. Visste ni att bara kramar och pussar motverkar ångest och depression? Då kanske ni kan tänka er att studier faktiskt visat att sex både motverkar ångest, depression och är även bra för hälsan på andra vis. Dessa studier går att finna om man så gärna vill läsa dom!

För det första vill jag tala om säkert sex.
1. ALLA SKA VILJA HA SEX. Ingen ska känna sig tvungen.
2. KONDOMER. Dom skyddar inte bara emot graviditet utan också mot eventuella könssjukdomar. Inga preventivmedel är dock 100% säkra kring graviditet. Det finns alltid en liten risk.

Sen kan man alltid skoja till de med ett par handbojor som ni kan finna här -> https://c.mtpc.se/tags/link/2246390
Dessa tittade jag noga på, man får med nycklar m.m men om du skulle tappa bort en nyckel eller ja vet inte.. kanske Snabbt vill komma loss så finns de en spärr på bojorna som du enkelt kan trycka på. Det är en sjukt bra säkerhet! + du behöver inte slänga dom för att nyckeln är borta. Du kan använda dom i lugn o ro!

Det känns ju aldrig fel att ibland komma ut från duschen, slänga på sig någonting både mysigt men också lite sexigt. Att påminna sig själv om vilken liten puma man är. Alla kroppar är väldigt vackra och att boosta sig själv med någonting som får självförtroendet att växa kommer nog garanterat inte bara pigga upp stämningen i dig utan garanterat även din partner!

Ibland kan de kännas lite trögt, göra lite ont i fiffi eller baken kanske (där har jag ingen erfarenhet) själv väljer att inte kanske följa med i rytmen eller av andra orsaker så finns det perfekta glidmedel oavsett om du använder kondom, dildo eller ”DEN RIKTIGA VARAN” som vi kan kalla de HAHA!
(Glöm inte att kolla så rätt glidmedel passar rätt sak. En del är lite känsligare än andra!)

G jack 2. Vad kan jag säga egentligen? Förpackningen var väldigt fin. Det kan nog ingen säga emot. När jag öppnade själva lådan så var det lite trögt att få ur den, den var välpackad vilket jag tycker är bra! Man fick med en påse och självklart en LADDARE. Inga batterier här inte!

Jag klämde o kände u know. Got 2 feel it. Haha!
Den är len, väldigt mjuk men samtidigt hård. Det var lite nytt de där för mig med en ”kurvig/vågig” liten pillefjong men den var ändå söt på något vis Haha!

”Kroken” där nere kan jag väl ärligt säga att jag inte är bekant med. Vet inte om de är ett handtag eller om den bara är så för själva ”kontrollen” sitter där + laddplattan. Smart kombo oavsett tycker jag! Man kan ju som hålla i den smidigt på de viset om man vill eller på annat vis. Finns många variationer här!

Dessa enkla, smidiga men ursöta små kompisar drivs utav några få batterier. Dom är lika roliga när dom hälsar på när man är ensam som när man är flera!

En paket med extremt mycket romans. Innehållet kan skilja sig lite men värdet av boxen är den samma!
När jag öppna denna fann jag rosenblad som var riktigt vackra, röda handbojor, den röda dildon ovanför, en röd vibrerande penisring, 2 påsar glidmedel, ett ljus som smälter som man sedan kan använda oljan (de är inte stearin) för att massera sin partner och lite till. En riktigt mysig box!
Hur underbart och skönt är inte massage som en liten start på en trevlig kväll? Dessutom älskar man ju tända ljus och rosenblad. Använd fantasin lite så kan man komma på riktigt mysiga och sexiga stunder med sin partner som leder till att båda njuter och har det skönt!
https://c.mtpc.se/tags/link/2246391

Denna.. Jag vet inte hur det är med er men jag är med i SÅ MÅNGA grupper där kvinnor hyllar denna satisfyer till skyarna. En kvinnas bästa vän och jag skulle nog säga efter att ha läst kvinnors inlägg om glädjen dom får utav denna... HALLELUJAH! Det är ju inte bara jag, det är verkligen flera tusen kvinnor som skriker om denna produkt, tipsar varandra Osv.

Detta är alltså den näst sista produkten jag tänkt visa er just nu men det är verkligen ”spara den bästa till sist!”
https://c.mtpc.se/tags/link/2246392

Denna lilla rackare drivs på batteri MEN är såpass smidig att du kan ta med den bara i fickan om du vill! En liten rackare med fart i saken kan man säga!

Jag hoppas att ni gillade mina tips idag och att ni kanske finner en produkt ni tidigare haft eller en produkt som är ny i ert intresse. Kanske kan ni liva upp en stämning i förhållandet som halkat lite bakom? Kanske kan ni skapa en njutning på egen hand eller bara muntra upp någon ni tycker om!

SEXLEKSAKER


Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Låter som bra grejer om man nu gillar sådant 😊 underkläderna va fina 😊

nouw.com/amandamalmflod
msaworkinprogress
msaworkinprogress,

Ingen erfarenhet alls av sånt här så var bra med lite tips 😁

nouw.com/msaworkinprogress
paamcakees ,

Härligt samarbete! Kul med så mycket nytt att testa!

nouw.com/paamcakees