Snuskiga katter.

Postad i: Vardag.

Ligger i soffan just nu och ska snart lägga mig i sängen och försöka sova några timmar.
Imorgon blir det en massa saker som ska fixas. Måste ringa förbannade F-kassan för jag skulle fått papper för nästan 3 veckor sedan om föräldrapenningen men har jag fått de? Nej. Kommer alltså inte få in dom pengarna denna månaden men vilken jädra tur att ekonomin är på rull så jag har på kontot!
Ska även på möte, hämta ut paket, till Apoteket och grejsa. Hoppas dock inte tjejen blir mer sjuk efter svängen ute imorgon. Håller tummar o tår på finare väder imorgon! :)

På tal om rubriken, namnet på inlägget, call it what u want japp. Så har våra kattungar börjat bli könsmogna. Det är pojkar och dom är bröder... Det är lite små äckligt när dom försöker bita fast i varandras nacke och ligga med varandra.
Förhoppningsvis blir inte människor (killar alltså) lika galna i puperteten men vem vet? Man vet aldrig vad som rör sig i en grabbs tankar😏😏 haha skämt o sido för den som inte förstod. Trista människor! 😴

Nu ska jag hoppa i säng. Känner att jag faktiskt inte behöver vara vaken mer. Imorgon ska jag skicka över lite bilder och sen ska jag fixa med dom. Det var ju tjat om dom så allt det ska ordnas så det släpps ur vägen. Haha blä! 😠😑😅
Säger godnatt nu så länge😘

Gillar