Snön faller.

Detta är för de flesta som kommer ifrån södra Sverige ett mycket märkligt fenomen. Snön faller i mitten på oktober, innan halloween. Jag vet inte hur det ser ut överallt men där jag kommer ifrån är det inprincip bara snö i 2 veckor under januari HAHA! Här kommer snön i oktober för att stanna till i MAJ och vet ni vad de värsta är? JAG HATAR SNÖ. Som reumatiker är kyla de värsta som finns, nu finns de reumatiker som inte klarar av värme men jag tål inte kyla, jag är innerligt beroende av värme. Min pojkvän värmer mig, mina tofflor, mina tvärtjocka tröjor, mina säkert 12 filtar, mitt täcke, mina värme element (bärbart Vene va de heter haha), mitt badkar osv. Allt jag köper är inprincip för att jag ska värma mig! Jag är bruden som går i vinterjacka på sommaren för jag fryser haha!

Utöver detta så har jag beställt halloween kläder åt oss alla här hemma. Vad vi blir på halloween får ni se senare! Och innan någon säger STANNA HEMMA DE ÄR PANDEMI så säger jag att de är de vi kommer göra. Mina barn måste ändå få fira halloween även om vi inte knackar dörr eller sådär. Vi äter lite, gör lite busiga grejer och sen får vi se.

Imorgon ska jag till ortopeden med Lilleman och sedan ska jag plugga några timmar innan de ska göras mat och ut och leka, de är iallafall vad jag hade tänkt att vi skulle göra. Vi får se vad barnen tycker! :)

Gillar