Snart är utmaningen över. 

Nu är det inte länge kvar till nouws 30 dagars challenge är över. Jag har både blivit inspirerad och även kunnat motivera mig själv lite mer till nya saker. T.ex är inte jag så mycket för dessa ”dags listor” men de har vi provat nu och de verkar ju faktiskt omtyckt. Lär nog kanske inte ha de varje månad men bland är det nog absolut kul bara det inte blir samma Ellerhur?

Nu ska det bara jobbas upp nytt material till youtube så den kommer igång efter den andra blev hackad och nerlagd. Det gör ingenting. Vi är positiva ändå. Vi kan börja om, de är lugnt!

Så jag tänker såhär 2021 ska bli mitt år att på riktigt komma tillbaka. Komma tillbaka till bloggen ordentligt, de var lite hoppigt förra året men sen fortsätta va den där ärliga bloggaren jag är som många gillar/gillade.

Dessutom tänkte jag bygga upp min kanal på nytt med diverse saker som förr. Story times, challenge, testar videos m.m.

Det är vad jag tänker kämpa för i år. Förutom ett hälsosammare jag i den mån de går med träning Osv. Ska dock gå upp i vikt. Den resan har jag ju redan nämnt att ni ska få följa.

Jag hoppas alla får ett superfint år och att ni på riktigt uppnår det ni verkligen vill eller att ni kommer några steg närmare mållinjen!

#nouw #nouw30dayschallenge

Gillar