Skit äckligt gravidinlägg!

Postad i: Vardag.

Varnar på riktigt alla känsliga och alla som äter frukost just nu. Det blir dock INGA bilder utan bara ord så kanske inte så illa som jag ändå tycker att det är eftersom jag fick uppleva det.
Iallafall.. Stäng ner min blogg, gå ut och ta en riktigt lång promenad eller googla på "katter" på Google istället för att läsa. Alltså bara världens nasty shit inlägg men har lovat att dela med mig om vad som händer i graviditeten och jag har på riktigt aldrig känt mig så "äcklig." Fy!

Here we go!
Vaknade tidigt som tusan inatt och självklart hade min lillebror inte lagt sig så blev irriterad eftersom han måste börja sköta dygnet för att han snart börjar skolan. Så skrev till honom att han fick ta o lägga sig nu för att klockan var runt 02-03 ungefär. Jag har liksom foglossning så hade lite problem imorses med att ta mig ur sängen så Fb, thank you <3
Iallafall har inte det där eller min lillebror med nasty shit inlägget att göra utan ville bara berätta lite extra.

Iallafall gick jag och duscha vid 6 tiden kanske. Dom flesta som känner mig vet att jag duschar i över en timme. Jag vet liksom inte vad "duscha en snabbis" är för något, kika på lite film samtidigt och sen när jag var klar så torkade jag mig, tog på mig kläder och det var självklart en ganska tight t-shirt + ingen bh... Dom flesta har säkerligen redan listat ut vad som hände efter det... Men... What a hell...

Jag satte upp mitt hår i en lös bulle för jag hatar verkligen blött hår och jag använder inte hårtork för det är bara drygt och lägger inte tid på varken utseende eller kläder så nej, bara nej.
Skulle precis gå ifrån spegeln när jag helt plötsligt ser att tröjan har massa blöta fläckar.. Ja ba vafan? Jag torka ju ändå ur håret så det rinner/droppar inte..

Min första tanke var "kanske blöder, kanske skärt upp mig" eftersom tröjan är röd också så hade det inte synts någon specifik färg så jag lyfte på tröjan. Släppte ut mina boobisar och på något sätt så klämde jag fast min patte sådär som man kan göra när man ligger på sidan, patten kläms mot armen...
Då började bröstet rinna så sjukt mycket. Trodde på riktigt inte att det skulle sluta först men självklart gjorde de det!
Jag blev ganska äcklad, är inte direkt van vid att dom ska rinna liksom sååå... Jag ställde mig i duschen en gång till och nu har det inte kommit något mer, bra!

Det är ju liksom inte bröstmjölk som rinner utan det är ju vätska, som vatten ungefär men det känns ju fortfarande inte alls så nice.. Inte för mig iallafall 😅

Det är ju 91 dagar kvar till BF, vet inte hur många veckor, månader osv det motsvarar. Gick inte klart högstadiet ens så ingenting man kan förvänta sig att jag borde kunna. Tror jag får för tidigt ändå men eftersom jag inte ska amma så kommer heller inte jag att ha detta problem sen. Jag har redan sagt till min BM att amma INTE är något alternativ och ersättning (de dom äter i flaska alltså) är det jag väljer att använda.
Kommer därför få tabletter direkt inne på förlossningen som kommer stoppa mjölken o allt de där andra så brösten blir "som vanligt." Känns så mycket bättre!

Asså alla vet ju att typ alla gravida går igenom det här stadiet med att läcka från brösten men seriöst.. Känns fortfarande lite som att jag ändå på något sätt borde ha turen att inte göra det, åtminstone inte direkt efter jag duschat..
Skummaste är ju faktiskt att det finns andra perioder i graviditeten som man känner sig MER "onice" egentligen men jag är inte en så himla brydd människa om vilka stadier och saker min kropp går igenom. Det är ju liksom vanligt och naturligt men bästa perioden i mitt liv har varit den perioden då jag åt typ 7 måltider per dag. Aldrig ens tänkt tanken på att jag kan äta så mycket ifall jag vill, när jag vill innan. Farlig period för ja vet att nu när jag fått intresse för att äta mat hela tiden så blir väl det min hobby efter graviditeten när jag orkar äta ännu mer, haha..

Inga mer äckel inlägg idag, hoppas jag.
Var du dum nog att äta när du läste och du är en känslig person under under tiden jag berättar om min "ko period" så är det faktiskt inte mitt problem. Ni andra som undrar vilka faser man faktiskt går igenom. Här var/är en utav dom.

Gillar