Sjunde juli

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Dottern väckte mig för någon timme sedan, jag var inte alls redo för att vakna men vi låg o myste och prata i typ 10 minuter innan vi gick upp, bytte blöja och fixade frukost.

Nu ligger vi här på soffan, kollar på Daniel tiger som jag för övrigt är RIKTIGT LESS PÅ...men vi har det mysigt trots min hosta, att jag fryser och är trött. Hoppas jag piggnar till under dagen.
Om en stund ska vi lägga fram lite kyckling så den får tina upp. Jag ska nämligen försöka göra middag till älsklingen kommer hem. Är dock alldeles för trött för att gå o fixa och greja nu.

Leah och jag har 4 veckor ledigt tillsammans nu under sommaren varav 2 veckor kan vi spendera med pojkvännen men sen har jag ingen aning om vad jag och hon ska göra. Om 2 veckor är jag i vecka 33-34 ungefär och väldigt nära vräkning av bebis så det känns inte jätte kul att vara ensam med Leah. Dels för att jag riskerar att föda lite när som helst men också för att jag har sängläge så vi kan inte göra så mycket roligt som jag vill kunna göra. Det är ju bara en period som blir bättre sen, de vet jag men jag måste ju ändå bli lite tråkad av det. Vi får se helt enkelt.

Nu ska vi bara mysa och värma oss. Mycket utav sommaren har gått liksom men de är inte speciellt varmt någon gång... blä.
Hoppas ni har en trevlig söndag iallafall <3

Gillar