Sista lediga timmarna.

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Klockan är just nu 10.21 och jag sitter här och dricker en varm kopp te utav mitt favorit té forest fruit, lite socker och lite mjölk i så är det underbart! Gillar ni te? Vilket tycker ni om isåfall?

Idag laddar jag upp mina sista krafter för att samla energi inför jobb imorgon. Antar att de blir en lång dag de med. Har endast jobbat 12h timmars pass varje dag än så länge så skulle bli förvånad om jag kom hem före 18 faktiskt men det är Nice. Väldigt mycket fara runt. En liten nackdel är väl Corona nu som man kan stöta på vart som helst men alltid måste försöka undvika. Hur liksom? Ingen vet de.

Utöver de så vet jag inte vad vi ska göra idag. Jag tror att jag ska blinka lite med ögonen till min pojkvän och se om vi kan åka och handla så jag kan måla massa tavlor. Jag tycker verkligen om att göra det. ”Man måste inte vara duktig för att tycka om att måla.” Annars tror jag inte att de blir så mycket mer förutom städning idag. Leah har vänt upp o ner på sitt rum och Benjamin har ätit i köket SÅ KLADDET SYNS haha..

Gillar