Simple steps

Hoppas ni mår bra allihopa! Jag mår relativt okej. Jag har ont i axlarna och nacken vilket medför lite huvudvärk utöver smärtan på just de ställen. Jag funderar på att åka till en massör helt ärligt för att äntligen få bukt med problemet på riktigt. Vi får se!

Nu har vi precis ätit lite pannkakor med grädde och sylt till lunch, barnen är glada i magen och leker nu i sina rum. Jag sitter kvar vid bordet för att blogga lite innan de är dags att dra fram bus-mamma.

Vet ni vad jag tänkt på ett tag? Jag funderar på att färga håret till en annan färg. Jag är ju liksom helst röd men tänker lite.. VARFÖR inte prova något annat? Jag har väl egentligen typ haft alla färger som tänkas kan. Enda som jag vet är big nono är svart hår. Jag är så vit i ansiktet så jag ser ut som en walking dead HAHA!
Jag trivs egentligen i mitt röda. De är liksom JAG. Kanske bör man dock ändra sig lite? Har inte färgat håret på typ 3 år så man har en utväxt efter halva huvudet nu och rött nertill inprincip. Mycket vackert. Samtidigt skönt att slippa färga konstant. Gaaah... dessa funderingar.

#nouw30challenge

Gillar