Senaste!

Postad i: Vardag.

Har inte pallat blogga direkt då jag städat massor överallt, tvättat och diskat. Dessutom varit hund och kattvakt och sen hade jag ju babe här. Babe tyckte dock att städningen var väldigt kul så de klart det blev massa sortering utav filmer, schampoo osv. Det var ju inte alls lika kul när jag äntligen trodde att jag skulle få pausa eftersom jag hade städat flera dagar i rad. Jag är inte alls en människa som bryr mig om schampoo, filmer osv står i någon speciell ordning? Det är konstigt enligt mig. Haha! :')

Idag träffade jag fina Max ett tag. Han tyckte att vi skulle åka och fixa lite grejer men eftersom jag har sån foglossning och fortfarande är lite osäker på min torgskräck så blev jag lite mer osäker ännu en gång så det kommer väl senare skulle jag tro. Det var iallafall jätte kul att få träffa honom och han visa mig hur man gjorde i vissa utav mina appar på telefonen (standard för iPhone 6+) eftersom han är intresserad utav att göra musik o sånt där så kidnappade han min telefon en stund när han skulle kika på den, haha! :)

Har precis lagt iordning lite kläder och lite annat i garderoberna och insett att allt inte riktigt får plats så blev lite irriterad och satte mig då och vila i soffan för mig själv.
Mamma o Lillis har typ precis kommit hem så det känns ganska bra. Ska kasta honom i sängen strax och sen följa med mamma ut med hunden innan jag tar en dusch och lägger mig. Tror att det kommer bli ganska så härligt att få lägga sig tidigt eftersom jag ska upp tidigt, väcka Lillis och sedan får vi väl se om någonting händer. Har ju sagt att Lillis ska få greja med barnvagnen o kläderna jag har så fisen känner sig lite säkrare när den kommer till världen. ;) Vet inte alls om han gillar den idén men han fattar att mitt liv är lite jobbigt just nu.

Skulle sätta mig ner på golvet och plocka ihop lite saker, sen när jag ställer mig upp så ser han att det går ganska dåligt och då säger han - Lilla bebis, han är i vägen, lilla bebis.
Haha okej? Ja det är han. Någon mer än jag som säger HAN och inte HON. Visserligen började min babe säga HAN också men vi är dom enda 3 som gör det nu för tiden.. Haha! XD

Märkt att de blir en hel del bilder på varm choklad? Tror att jag måste skaffa en annan "craving" haha XD

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer